"

23 Nis 2014

Hastanede bitmeseydi gün güzeldi ama::!!!




 İçimiz içimize sığmıyordu bugün yine..Kuzularımın içlerindeki enerji koltuk minderleindeki yırtıklar,eski olmayan sandalyelerde sallanmalar olarak geri dönmeye başladığından bulduğumuz hemen her fırsatta dışarı çıkarmaya çalışıyoruz.Her ne kadar bu sefer pilleri bitti,çok yoruldular dediğimizde bizim pilimizin bitmiş olması ama onların hala enerjik durumlarıyla yüz yüze geliyır olsak da doğayla buluşma projelerimiz devam ediyor.Bugün yine öyle doğal günlerden biriyi.Ben de o hevesle yaptığım diy yeleğimi ilk kez giyerek ,(hatırlamak isteyenler buradan bakabilir) yola çıktık.Bu arada mekanın orman havası (oh miss) 3 numaraya iyi gelmiş olmalı ki (ya da alışık olmadığımız için çarpmış olabilir) ipini koparmışcasına koştu koştu.Sonra bir kedicik bulduuu..Gerçekten hayvansever çocuklara sahibim çok şükür.Asla zarar vermezler ,eziyet etmezler.Tekrar şükrediyorum çünkü sokak hayvanlarına zulmeden çok insan gördüm (insan denebilirse).Biraz da çocuğunuza verdiğinizle ilgili bir durum sanırım.Bizim bahçe kapımızın önünde sokak hayvanları için mutlaka yiyecek birşeyler bulunur.Aslında bu övünülecek değil herkesin yapması gereken birşey diye düşünüyorum.

 Neyseee gelelim bizim kediciğe..Biraz sevdik ,oynadık ,azıcık mıncıkladık...A aaaa burada kuyruk da varmış nasıl da sallıyor diye tutan 3 numaramız küçük bir tırmığa maruz kaldı.Ciddi bir yara yoktu ama yabana da atılamazdı.Tabi ki soluğu hastanede aldık.Bugün 2 yaş son aşısını vurulmuş olan kuzumun karşısına bir dizi aşı listesi çıkması ve yapılan ikinci aşı ,miniğim için günün keyifsiz saatleri oldu maalesef.Neyse,bununla geçmiş olsun diyerek günden kalan bu güzel karelerle keyfimizi yerine getirmeye çalıştık.Tırmığı yemiş,peşine aşı olmuş ama eve gelince hala camı açıp miyav miyavv diyen Osman cığa ne demeli??Ben yorumsuzum şu an..Sağlıkla, huzurla kalınız efendimm..))


28 yorum:

  1. Çok gecmis olsun canım, durduk yere asi vurdurması gerektigine çok uzuldum.
    Bu arada yeleğin çok yakışmis. Sevgiler: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur cuğum..Evet bugün benim için de zordu.Çok yıprandı kuzucum.Tekrar sağol sevgiler..))

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. Zaten çocukların iğneyle arası iyi değildir. Bununla geçmiş olsun. Rabbim büyük şeylerden korusun. Yelek de çok yakışmış eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatma hanım..Öyle gerçekten Rabb im iyi günler göstersin hepsine,korusun İnşallah..Çook sevgiler..

      Sil
  3. geçmiş olsun neslihan hanım.. çocuklarınızın doğa ve hayvan sevgisini takdir ettim gerçekten, maşaallah.

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun. Adı üstünde çocuk işte tırmık ve iğneden sonra bile pisi diyebiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Aycan..Yine gitse kucaklayacak pisiyi eminim..)))

      Sil
  5. Hayvanlara asla zarar veremem ve verenide çok kınarım ancak ilkokulu köyde okumuş biri olarak sinirli bir horoz tarafından gagalanmış biri olarak asla kolay kolay dokunamam. Sanırım bu korkum genlerinden kızımada geçmiş. Pek hayvanlarla yakınlaşamuyoruz biz. Neyse geçmiş olsun . Kıyamam yavrucağa:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aynı olay başıma bir ördek tarafından gelmişti.))Böyle durumlar olunca uzaktan sevmek daha iyi galiba diye düşünüyor insan.Ama kediciğin de suçu, yok kendini savundu azıcık::))

      Sil
  6. Cok gecmis olsun basligi gorunce korktum aman bu kadarlik olsun bi anne olarak acik havada ilk olacak dusmeler geldi akilima.allah korusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Allah korusun yavrularımızı.Onların parmağı incinse bizim yüreğimiz yanıyor,ah annelik...

      Sil
  7. Yelekk çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık :) ne de tatlı oğluşlarınız var sizin maşallah ya :) iyi ki yabana atmamışsınız aşı olma durumunu da , geçmiş olsun kuzucuğa tekrar tekrar.. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esenn...İyi dileklerin için de çook teşekkürler ve kocaman sevgilerr..))

      Sil
  8. yeleğini güle güle kullan:)oğluşuna çok geçmiş olsun...benimki de çok meraklı hayvanlara bir muhabbet kuşumuz var elini yüz kere ısırdı ama hala onu tutmaya çalışıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tuğçe,ah bu çocukların hayvan sevdası.Hiç de vazgeçmiyorlar gerçekten::))

      Sil
  9. genelde yazıyı okumadan önce resimlere bakarım ve kendi kendime yorum yaparım şu olmuştur bu olmuştur diye, Osmancıkla kediciğin olduğu fotoğrafta "kesin o kuyruk çekilmiştir" dedim içimden :D muzur şeyler yaa :) yesin iğneleri şimdi, sokak kedisi tabi dikkat etmek lazım ama Allah'ın izniyle bişey olmaz. geçmiş olsun Neslihancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl da kendilerini belli ediyorlar değil mi?::))Kedicik de çok sakindi aslında..Zorla tırmalattı kendini::))Çok sağol canım ...

      Sil
  10. ayyyy cnm benim çok geçmiş olsun oğluşuna! ama kedicik de çok şeker çok mutlu görünüyorlarmış birlikte:((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Melis ciğim..O hala kedi peşinde ...Bir kucağına alıp sarılabilse::))

      Sil
  11. Geçmiş olsun canım.
    Çok güzel bir gün olmuş ama tırmık olmasaymış daha da güzel olurmuş tabi :)
    Kedi kısmısı gelemiyor pek sıkıştırmaya. Çocuklar da sevmenin ayarını pek bilemeyince...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımm..Evet ayarlar bozuk::))Mıncık mıncık yine iyi dayandı kedicik...

      Sil
  12. Yelek şahane çok kullanışlı, ufaklığa büyük geçmişler olsun... Allah beterinden korusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım çok sağol..Allah ım bütün yavruları korusun İnşallah...

      Sil
  13. Geçmiş olsun canım, dilerim moraller biraz daha iyidir. Ama ne mutlu size ki hayvan sevgisiyle dolu çocuklarınız var. Kedilerin en hoşlanan gitmeyen şey kuyruklarıyla oynanmasıymış miniğim nereden bilsin sevmek istemiş.. Yeniden geçmiş olsun. Sevgi ve selamlar, miniğim de öpüyorum;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Moraller iyi çok şükür..Şansını çok zorladı bizimki.Yoksa kedi çok mülayimdi..Çook teşekkür ederim tekrar ,çook sevgilerr..))

      Sil