"

3 Nis 2014

BUGÜN..!..DIŞARI ÇIKTIK...)))




Kış İstanbul da  çok soğuk geçmese de çocuklarla dışarı çıkmakta zorlandık.Havanın erken kararması da bu durumda etken oldu tabii..Ama artık güneş açtı ,hava benim en sevdiğim kıvamda.Yoktur benim için bahar gibisi.Ne kışın soğuğu gibi üşütür,ne de yaz sıcağı gibi bunaltır.Biz de güzel havaları bulunca çıktık dışarı.Sonrasında da evimizin önündeki bahçayle uzunca uğraştık.Yağmurun nemlendirdiği toprak tam kıvama gelmiş,bir güzel kazdık (çocukların hali görülmeye değerdi tabi).Salatalık tohumlarımızı,çim tohumlarımızı ektik suladık falan filan yani.Çocuklar gezmekten çok bahçeden keyif aldılar:))                                                                                                                                                                 


 
    Giymiş olduğum gmlek tuniği ben diktim.Hatırlayanlarınız varsa bu gömleğin beni nasıl deli ettiğini bilirsiniz.Çok büyük olan kalıbıyla da çok uğraşmış,kumaşa kıyamadığım için en son bu hali almıştı.Hatırlamak isteyenler buradan ve fiyasko kalıplar yazımdan bakabilirsiniz.Çok rahat bir gömlek oldu.Aslında şöyle dolgu topuk bir ayakkabıyla giymeyi düşündüm ama işime yine rahatlık geldi.İki çocukla gezmek kolay değil.)))Babet giydim bu yüzden.Elimde bitirdiğim parçalar var,onlarla görüşmek üzere  hoşça ve mutlu kalın efendim::))

8 yorum:

  1. Ne güzel yapmışsınız öyle bende çok severim bahçe işlerini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok rahatlatıyor bahçeyle uğraşmak,özlemişiz::)))

      Sil
  2. Çocuklarla baharın tadını tamda çıkarma zamanı ne iyi yapmışsınız. Gömlek tuniğiyse ben çok beğendim, oldukça tarz gözüküyor, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..))Gerçekten öyle ,bahar benim için de keyif mevsimi..Çook severimm..))

      Sil
  3. güle güle kullan gömleğini eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel olmuş.Küçük bir bahçe de benim var çiçekle ağaçla uğraşmayı çok seviyorum rahatlatıyor insanı! Gömlek te çok yakışmış güle güle giy.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim.Aslında özümüz doğa istiyor.Hep bundan bu özlemler::))

    YanıtlaSil