"

28 Nis 2014

Bu da benim etkinlik pantolonum...



 Dikeli uzunca zaman oldu aslında..Hatta 3-4 kez  giydim de..En sevdiğim kalıptır bu.Etkinlik için de bu kalıbı kullandım.Aynı kalıptan aynı anda iki kumaş biçmiştim.Bir de ince siyah bir pantolon ihtiyacım vardı.Böylece bir taşla iki kuş oldu..Nedense her seferinde paçalarını kısa kesiyorum ve ek yapmak zorunda kalıyorum.Bu kalıptan belki 10 pantolon dikmişimdir hepsi aynı oldu...))
 Paçanın durumu bu.Fena değil ,çok da kötü durmuyor sanırım..

 Siyah olanın beline kemer değil,lastik geçirdim.
 Paça yine aynı,ekli..
Model de bu arkadaşlar.Hiç parlak bir yazım içermeyen postum için kusura bakmayın..Pek keyfim yok bu aralar..İçimden çok yazmak gelmiyor,bu da belli zaten..Kusura bakmayın tekrar ,mutlu kalın...

27 yorum:

  1. Ellerinize sağlık. Bu kumaşı daha önce de beğenmiştim çok güzel olmuş pantolonlar da. Umarım kısa sürede keyfiniz yerine gelir, ufaklık ta iyidir inşallah... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Berrin..İnşallah keyiflerimiz hep yerinde olur..Bazen hayat istediğimiz gibi gitmiyor işte..İnişler, çıkışlar...Ufaklık iyi çok şükür,teşekkürler tekrar sevgilerr..))

      Sil
  2. Ellerinize sağlık, çok beğendim.Hiç dikkatimi çekmeyen bir pantolon kalıbıydı ama güzelmiş meğerse...Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Aslında dar paça sevenler için hem kolay hen rahat bir model.Tavsiye ederim..))

      Sil
  3. Oluyor öyle zaman zaman, sıkma canını... Güle güle giyin ayrıca çok hoş olmuş pantolonlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oluyor ..Hayat,bazen de zor olmalı galiba..Kıymeti bilinsin diye...Çok şükür her anımız için şükrediyoruz..Çok teşekkür ederim,sevgilerr...

      Sil
  4. Ooo iki-sifir öndesin pantolonlar güzel olmuş. Güle güle giyin. Benimkileri bitiremedim daha ... malum teog sınavı.... Her şey insanlar için. Bunun idrakına varınca hayata başka bakmayı öğreniyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Evvveet sen bitirmişsin bile maşaAllah diyorum. Cok güzel olmuşlar canım. Ellerine sağlık. Rabbim sıkıntılarını bertaraf etsin. Gönül ferahlığı versin. Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Hafifliyorum sanki...

      Sil
  6. benimde etkinlik pantolonum çiçekli :)))) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninkini de merak ediyorum,kim bilir nasıl güzel diktin.Çok teşekkürler...))

      Sil
  7. Geçtiğimiz hafta bende eşim tarafından tadım kaçırılmış olarak gezdim tüm hafta. Hasta gibi hissettim kendimi. Ama sonra barıştık şimdi iyiyim. Seninde sıkıntın herneyse çabucak geçsin gitsin inşallah. Pantolonların sanırım fermuarları yok. Benimde tercihim fermuarsız pantolondan yana. İkisinede bayıldım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim.Pantolanlardan biri yandan gizli fermuarlı,biri de lastikli.Önden patlı falan beni de yoruyor çok..))Sıkıntılara gelince, bazen herşey ters gidiyor madd,-manevi.Kafayı ona tak,buna tak derken sabır tükeniyor.İnsanız zorlanıyoruz.Ama en önemlisi sağlık ,bunun için şükrediyorum hep..Bir de şimdi kendimi çok şanslı hissettim ve blog açmakla ne kadar isabetli bir karar verdiğimi takrar anladım.Allah hepinizden razı olsun ,iyi ki varsınız..

      Sil
  8. elinize sağlık çok güzel olmuş ikisi de :))

    YanıtlaSil
  9. sen dikersinde olmazmı canım :)
    ellerine sağlık ...

    YanıtlaSil
  10. sıkma kendini Neslihancım, öyle anlık bir sıkıntıdır geçer. Allah dermansız dert vermesin. Yeni projeler düşün :) Mesela aklıma bişey geldi mail atıyorum sana :) bu arada pantolonlar çok güzel olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun Hande cim..Bunlar da bizim için..İnşallah geçecek..Hemen bakıyorum mailime ,iyi varsınız...))

      Sil
  11. harika olmuş canım yaa eline sağlık

    YanıtlaSil
  12. Selamlar pantolon dikemeyen biri olarak bayıldım her iki pantolonunuza iyi günlerde giyinin,
    Güzel bir dar paça pantolon kalıbına ihtiyacım var aslında, burdanın gömlekleri istediğim gibi oluyor ama pantolonlarını tutturamıyorum, nisan sayısından 38 beden dar paça pantolonu biçtim ama en az 2 beden büyük oldu, gömleklerde provaya gerek kalmadan çok şık modeller çıkıyor ama pantolonda bulamadım uygun bir kalıp, modeldeki resim hangi dergide acaba ? brde yandan fermuarlı mı bu pantolon ?
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıp 2012 Ekim Burda sından..Benim çok sevdiğim bir kalıp.Gerektiğinde daraltması da kolay ama kalıp öyle çok büyük değik.Yandan gizli fermuarı var,tavsiye ederim kışlık pijamalarımı bile bu kalıpla fikmiştim::))38 bedenseniz 36 çıkarmakra fayda var.Biraz payı fazla verirseniz oynamak daha kolay.Sevgilerr..))

      Sil
  13. Ellerine sağlık Neslihancım, üstünde de görmek isterim, çok güzel bu çiçekliler ya, güle güle giy sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur cuğum,İnşallah üzerimde de yayınlarım..

      Sil
  14. İlk resimdeki kumaşın rengi,tonu ,deseni bayıldım,güle güle kullanın.Bu kalıpdan ben de çıkarmıştım zamanında ama acaba nasıldır filan derken,kalmışdı.Onaydan geçtiyse bir ara ben de dikebilirim:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim favori kalıbım bu..Dar paça sevenlere mutlaka tavsiye ediyorum.Dikimi de çok basit.Çook sevgilerr::))

      Sil