"

1 Nis 2014

Aynı kalıptan bilmem kaçıncı elbisemm::))

Yine aynı kalıbı kullandım.Reglan kol ,tasma yaka kalıbı çok sevdim.Zaten Burda nın bu sayısını bu bluzü görüp almıştım diyebilirim.Rengi aslında gül kurusu.Fotoğraflarda lila gibi çıkmış.Pamuk -saten bir kumaş.Aslında önce kumaştan şöyle güzel bir çift yastık kılıfı dikmek istemiştim.Sonra yine böyle kumaş belki bulamam dedim ve bu elbisede karar kıldım.Daha önce aynı kalıptan diktiğim elbiseleri  buradan ve buradan hatırlayabilirsiniz.Elbisnin yakası resimlerde kötü gözküyor ancak giyildiğinde gayet düzgün.E ben de artık üzerimde sunabilsem iyi olacak galiba...!!                                                                              

             Arka pervaz için kolay yolu tercih ettim.Malum bazen kolaya kaçabiliyorum..Kıvırıp diktim..Elbisenin iki yanına da küçük yırtmaçlar koyarak hareket olayımı rahatlattım.              

                                                                                     
 Bunlar da benim kuzucukların park halleri.Havalar güzelleşti ,sıkça götürüp enerjilerini boşaltmak lazım.Bütün kış çok sıkıldılar çook.Tabii ben de..Sağdaki çiçekli kumaş pantolonluk.Etkinlik için hazırlamıştım ama dayanamadım dikiyorum.Belki bu pantolonu kullanırım belki yeni bir pantolon daha dikerim.Yazlık pantolon ihtiyacım var çünkü..İhtiyaç bitmez diyorum ve ben kaçıyorum..Hoşçakalınnn...

11 yorum:

  1. Eline sağlık canım, pantolonum kumaşın da harika. Ben de istiyorum çiçekli pantolon. Ceket de güzel olur yalnız o kumaşdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Kumaşım parça kumaştı,metrelik olsa gerçekten tam ceketlik.Ama pantolon da çok güzel oldu.Hadi sen de dik bir tane::))

      Sil
  2. merhaba Neslihan ben seni takip ettiğimi sanıyordum, meğer tam olarak takibe alamamışım. şimdi takibe aldım. yaptıkların çok güzel. bu elbise de emiim üzerinde daha güzel duruyordur. sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman yeniden hoşgeldin sefalar getirdin canım.Gerçekten üzerimde daha güzel duruyor.Kombinleyip de yayınlamak lazım.Ben de seni ilgiyle takip ediyorum benden de sevgiler...)))

      Sil
    2. Kombinini merakla bekliyorum. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Böyle bir elbise de ben diktim. Kolay yollar en güzeli. ... Çiçekli pantolonluk da çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşım elbiseok hoş yine herzamanki gibi. Etkinlik için bende desenli yada çiçekli bir pantolon düşünüyorum. Bu konuda yine beraberiz. Ufaklıklar ise maşallah diyorum çok şirinler. Sanırım bir diğeri bunlardan 7 yaş büyük anladığım ve takip ettiğim kadarıyla?:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşım güzel görüşlerin için.Ne zamandır çiçekli pantolon istiyordum (aslında bir de ceket istiyorum) nihayet oldu.Fermuar ve paçaları kaldı.))En büyük oğlum 12 yaşında..İkinci 5,üçüncü 2...)))

      Sil
  5. Çok şık bir bluz olmuş. İnsan böyle bir modeli rahat kullanınca değişik versiyonlarını yapabiliyor. Ayrıca iyiki kumaşı yastık kılıfı olarak harcamamışsın. Bende yaptıklarımı üzerimde fotoğraflayamıyorum. Çekecek birini bulduğumda ilk işim baştan sona bütün projeleri resimlemek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Fotoğraf çekimi işin en zor kısmı oluyor.Ciddi zaman istiyor ama böyle de pek içime sinmiyor.:((

      Sil