"

9 May 2014

Bugün benim doğumgünüm...


Bugün benim doğumgünüm.34 oldum nihayet.Yolun yarısına bir kalmışken kalan her saatimizi en güzel şekilde geçirmek nasip etsin Allah ım..Bazen farkında olamıyoruz ama vakit çabuk geçiyor ve biz de bazen sürüklenip gidiyoruz zamanla beraber.Ama farkındaysak hep özlüyoruz geçmişi.Gariptir ama mütemadiyen özlenir geçmiş.Şimdiki zamanın da gelecek zamanda,geçmiş zaman olacağını düşünecek olursak acısıyla tatlısıyla hayat güzeldir aslında.Özlenmezdi yoksa.Neyse,ben zamirlere-sıfatlara geçmeden bugünkü heyecanımını ve belki de hayatımın en güzel doğumgününün sebebini anlatayım sizlere..Benim büyük oğlum oldukça naif bir yapıya sahiptir.Hassastır,incedir..Yanlış anlamayın oğlum diye söylemiyorum ama 3 oğlum var ve hepsi farklı karakterlerde.Hepsinin değişik değişik güzellikleri bazen de beni deli eden huyları  var.Ama hepsi farklı.İşte o nazik olanı sabah okula giderken ,anneciğim iyi ki doğdun diye sarıldı boynuma.Bense öyle yorgunum ki bu ara.Küçük oğlumun boğazları şişmiş,Kaç gündür ateş,hastalık yanında bol mızırtı.Allah beterinden korusun ama küçük olunca  hastalığın mızmızlığı da çok oluyor ne yapsın?..Dolayısle ben bende değildim aslında.Doğumgünü falan aklımda yok,çok da umrumda değildi galiba.Ama oğlumun boynuma sarılıp doğumgünümü hatırlaması tüm yorgunluğumu giderdi,kendimi iyi hissettirdi.Bir de okuldan gelirken elinde bir hediye paketiyle gelmesin mi?Yine gözlerim doluyor,bana hediye almış.Ne zamandır harçlık biriktiriyordu,bu güzel dikiş makinesi şeklindeki müzik kutusunu almış.Hayatımda hiç bu kadar kıymetli bir hediye almamıştım.Ne desem ,nasıl anlatsam,ne yapsam bilemedim ve galiba duygularımı gözyaşlarımla anlattım.Çok teşekkür ediyorum oğluma,bana yaşattığı bu güzel güne ve bize böyle güzel bir evlat bahşettiği için Rabb ime şükrediyorum.Allah herkesin evladında dünyadaki cennetini bulmayı nasip etsin.Bütün çocuklarımızı her türlü kötülüklerden korusun Allah ım..34 yaşımda  tekrar anladım ki hayat zorluklarla dolu ama mutlu olmak için 3 güzel sebebim var.Şükürler olsunn..)))

38 yorum:

  1. Canım yaa ne güzel anlatmışsın İnan bende duygulandım. Allahım hayırlı,mutlu bir ömür nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Gerçekten çok özel birgün oldu benim için,sizlerle de paylaşmak istedim,çook teşekkür ederim::))

      Sil
  2. SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLERİN OLSUN İNŞALLAH CANIM:)MAŞALLAH TEBAREKALLAH HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiinn..Çok teşekkür ederim..Rabb im tüm evlatları anaya,babaya,millete hayırlı etsin İnşallah..

      Sil
  3. Nice nice mutlu, dikişli yıllar diliyorum. Bu evlatlar var ya bu evlatlar, hem ağlatan hem güldüren tatlı şeyler...Allah acılarını göstermesin hiçbirimize. Ne güzel şeyler yaşatmış küçük adam anneciğine. Gözlerim doldu vallahi okurken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Özgü cüm.Nasıl duygulu birgün benim için ..Çook teşekkür ederim güzel dileklerine.Çook çook sevgilerr..))

      Sil
  4. Çok güzel ifade etmişsin şükürler olsun Allah onları kötülüklerden korusun doğru yoldan ayırmasın inşallah.Bu arada seninle aynı yaştaymışız nice mutlu yıllara evlatlarınla ve sevdiklerinle birlikte..

    YanıtlaSil
  5. Çook teşekkür ederim,çok sağolun..

    YanıtlaSil
  6. Nice mutlu, sağlıklı huzurlu, ve hepsinden önemlisi tıpkı Yukarıda anlattığınız gibi bize yaşadığımızı hissettiren güzelliklerin eksik olmadığı ( evlat, Kardeş, ana, baba, dost) Uzun seneler dilerim:) burçtaşım' Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiinn,hepberaber İnşallah.Yorumu görmeden ben de sizin blogdaydım,aklım mavi kolyede kaldı ,ilham modundayım..Benden de size çoook sevgilerr..))

      Sil
  7. Ne güzel hislerini paylaşmışsın :)
    Doğum günün kutlu olsun:)
    Sevdiğin herkesle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ömrünüz olsun :))
    Tüm dileklerin gerçek olsun :)
    Çook öpüyorum seni :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Şeyma,çook teşekkür ederim.Çok öpüyorum senii..))

      Sil
  8. Canımmm, iyi ki doğmuşsun, iyi ki o güzel 3 evladın annesi olmuşsun :)
    Rabbim sağlıkla, sıhhatle, güzel evlatların ve eşinle mutlu, uzuuun ve güzel bir ömür nasip etsin sana inşAllah.
    Öpüyorum seni koccaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Walla sizlerle katlandı mutluluğum.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,iyi ki varsınızzz...))

      Sil
  9. Evlat sahibi olmak ne kadar yüce bir duygu hele bir de böyle özel günlerde bu şekilde mutlu edilmek dünyanın bütün sıkıntılarını yok eder. Allah çocuk sahibi olmayanlara da nasip etsin bu duyguları inşallah. Tarifi mümkün değil. Sevdiklerinle nice mutlu yaşlar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten Berrin cim,dünyadaki hiçbir duyguya eş olamaz.Allah herkese evlat kokusu nasip etsin,onlardan mahrum etmesin.Çok teşekkür ederim çook sevgiler...

      Sil
  10. ben de duygulandım yazını okurken inan... Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin.. her çocuğun karakteri farkli dört çocuk annesi olarak söyleyeyim... maşaAllah ne de güzel mutlu etmiş anneciğini. :))) yeni yaşın hayırlara vesile olsun.. çocuklarınla ailen ve sevdiklerinle Rabbim daha nice uzuunn seneler ihsan etsin! sevgiler canım :) bu arada unutuyordum az kalsın, hesiyende hayırlı olsun mutlu olmayacak gibi değil gerçekten!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim,çok sağolun.Öyle gerçekten bir elin beş parmağı gibi farklılar.Rabb im farklılıklarını hayır yolda ilerletsin İnşallah.Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için,çok sağolun..))

      Sil
  11. Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Mutlu olmak mutluyum demektir bence:)) çoğu insan bu basit formülü çözemezseniz ölüp gidiyor. Sen çözüp mutluluğu yaşayanlardansın. Ve hepte böyle kal:)) sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim.Ne güzel söylemişsin.Gerçekten herşeyi dert haline getiren,sürekli şikayet eden insanlara şaşıyorum bazen de kızıyorum.Evet hayatın zorlukları çoktur ama güzelliklerini de görmek lazım.Pozitif düşünce şart.Çok sağol canım iyi ki varsınn...))

      Sil
  12. MaşaAllah oğluşuna annesinin doğum gününü unutmamış bak. Üstüne birde hediye getirmiş. Evlatlar Rabbimizin bize hediyesi, onların gülen yüzleri hiç solmasın.zorda darda koymasın. Doğum günün kutlu olsun. Evlatlarınla, esinle dostunla beraber. Ak saçlı bir nine olana kadar, hayırlı sağlıklı uzun bir yaşam dilerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy,ne güzel temenniler çok teşekkür ederim..Sizlerle bu yaşgünüm daha bir şenlendi.Tekrar teşekkür teşekkürr..))

      Sil
  13. neslihancım mutlu yaşlar dilerim :) hayat sana güzel anılar biriktirsin inşallah sağlıklı ve uzun ömürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım,ömrümüz hep huzurla geçsin inşalah.Kocaman öpücüklerr..))

      Sil
  14. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sevdiklerinle hayırlı bir ömür nasip etsin Rabbim. Nice mutlu senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nebihan cım.Rabb im doğruluktan ayırmısın ,huzurumuzu eksik etmesin İnşallah,tekrar teşekkür ederim..))

      Sil
  15. keyifle okudum biraz da duygulandım... ALLAH evlatlarınızla birlikte sağlık ve huzur içinde nice mutlu yıllar nasip etsin :) hediyeniz de ancak bu kadar özenle seçilebilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,gerçekten hayatımda aldığım en kıymetli hediye..Çook sevgiler

      Sil
  16. Sevdiklerinle ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım ;)

    YanıtlaSil
  17. Sabah yorum yazmistim . Gelmemi s galiba.Olsun. tekrar dogum gununu kutluyor, hayirli saglikli mutlu ailenle huzurlu yaslar diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yorumun başka bir postun altındaydı ben gördüm ve yanıtladım.Tekrar çok teşekkür ederim çok sağol...))

      Sil
  18. Hmmm. Simdi gordum. Telefonla girince oluyor bazen .Tamam canim sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen tefonlar yapıyor canım benden de sevgilerr..))

      Sil
  19. ailenle mutlu huzurlu bir ömür dilerim :)))

    YanıtlaSil