"

28 Kas 2013

Romalı mısın kadifeli gelin??

Ah ne mücadele.. Fotolarda ben mi varım yoksa koltuğun bir detayı mıyım anlamak ne mümkün??!!Şu fotoğraf makinası bozulalı cep telefonu pozlarına kalınca  görüntü bu oluyor.Öncelikle herkesten özür dilerim bu pozlar için..Ama paylaşmak istedim.İlk diktiğim parçalardan.Eşim hep "seni Romalı " diye takılır giydiğimde..İlk diktiğim olması sebebiyle evet kusurları çok ama ben çok severek giydim..Rengarenk de kombinledim..
 Evet fotograf çekme çabalarım devam etmekte..

 Model görüldüğü gibi çok kolay.Dikdörtgen bir parça,kol açıklığı isteğe göre bırakılmış..Ben oldukça fazla bırakmıştım..Öyle sevmiştim.Sonra da üzerimde işaretleyip önden ve arkadan ilik açtım..Kumaştan da kemer yapılabilirdi ama ben farklı kemerlerle kullanıyorum yaptığım kombine göre..Omuz dikişine de ince bir dantel diktim..


Yok arkadaş,dışarıda foto çekilmeye çalışmak mantıklı,evde durum fena..))Bu poz da pek iyi sayılmaz ama işte giydiklerim bir arada...Hoşçakalınnn..))

4 yorum:

  1. Bende de aynı sıkıntı, kesinlikle dışarıda çekmek lazım fotoları ama kim çekecek işte.
    Elbisede kusurları sen bildiğin için öyle geliyor buradan belli olmuyor :) Pratik, rengi güzel, yakışan bir elbise olmuş canım güle güle giy :))

    YanıtlaSil
  2. Ya evet Nebihan,bu foto işi çok fena..Bir çözüm bulmak lazım..Elbisemi kusurlarıyla sevdim ben::))Galiba her dikilen parça başka bir aşk..))

    YanıtlaSil
  3. Bence farklı ve güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık, bu tarz rahat modelleri her zaman seviyorum gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiimm..Hele çocuklarla rahatlık nasıl da önemli...

      Sil