"

26 Kas 2013

Bana bir manken lazım!!!!YARDIMM..


Evet arkadaşlar bana bir manken lazım...Yok yok etten kemikten değil, terzi mankeni..))Henüz terzi denmeyi haketmiş değilim ama giy-çıkar prova çok yoruyor.Biraz provaları paylaşmak lazım..Alanlar muhtemelen Eminönü civarını tavsiye ederler ama maalesef çocuklarımı kimseye bırakamadığım için gidip alamıyorum..Başka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.Hatta elinde fazla 36  beden mankeni olan ve satmak isteyen olursa yine çok sevinirim..Hadi bir yardııımmm!!

12 yorum:

  1. internet sitelerine bakın bence orada vardır 2. el ya da yeni manken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet varmış gerçekten ama kısmette ben bir Eminönü yapıcam

      Sil
  2. Dikisle ugrasanlara sart tabi..Belki yakınında semt pazarı varsa kıyafet satan abilerden yardım alabilirsin ne bileyim ilk aklıma böyle bisey geldi:D Hani tanıdıgın varsa siparis verip getirtebilirsin diye düsündüm..

    YanıtlaSil
  3. Evet mutlaka lazim, eminonunden aldim ben de gecen yil.. internetten cok daha ucuz ama tasimak biraz zor. Cok agar deil ama tek torbaya koyuyorlar. Ben oglumdan dolayi pek kullanamasam da arkadas yapti kendine evde dolastiriyor.. aradaki bir sabitleme parcasini kaybettik. Yakinlarda olsaydiniz gelin bakin derdim ama kargo daha fazla tutar..

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar teşekkür edeim tavsiyeleriniz için..Sevgili L@L çok teşekkürler,sanırım yine de Eminönü yolları gözüküyor::))

    YanıtlaSil
  5. Tatlim bir de kendin yapmayi dene linkini bulup gondericem.. hatta kurs hocamiz da yapalim demisti.. koli bandi ve tsortle yapiliyo...

    YanıtlaSil
  6. Bir blogda var seby fashion .
    http://srpbykylmzr.blogspot.com/2012/01/prova-mankeni-yapm.html
    linkinde e dene istersen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara ben de düşündüm ama hazır sanırım daha iyi olacak

      Sil
  7. 36 beden isen beyazıttan eminönüne giden yollardan sorabilirsin .hatta blogumda vardı telefonları .çok ucuza almıştı ögrencim terzi mankeni degilller ama söyleyeyim çgne batmıyor onlara gerçi hoş terzi mankeni olan bütün bloglarda aynı manken kullanılıyor .belki işini görür

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek terzi mankeni fiyatları çok yüksekmiş zaten şimdilik gerek de yok.İşimi görse yeter.Bir gitmeli Eminönü ne.teller için bakıyorum bloğunuza teşekkürler ilginize..

      Sil
  8. http://www.igneiplikburada.com/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=terzi%20mankeni
    buraya bakın kapıda ödemeli sizin için kolay olur...

    YanıtlaSil