"

15 Kas 2014

GEÇ KALMIŞ YAYINLAR 2...


Herkese merhabalar.Gördüğünüz uzun triko ceketi (nasıl adlandırsam bilemedim) giydim giydim,hatta eskimeye yüz tuttu.İnstagramda birkaç görüntü paylaştım ancak blogda yayınlamak şimdiye kısmet oldu.Kırçıllı ,aralarında ufacık sarı simleri olan triko kumaş.İçine tok duran kalın saten astar kullandım.Daha önce sizlerden de fikir almıştım,düğme mi yapsam fermuar mı koysam diye.Sarı altı dişli fermuar kullandım.Sanırım çok rahat geldiği için genelde fermuarı tercih ediyorum.Kalıp Burda nın kısa beden kalıplarından ama yine de problem yaşadım.Bu da kumaş seçimiyle alakalı diye düşünüyorum.Seçtiğim manto kalıbıydı ve oldukça kalın bir kumaşla dikilmişti.Neyse sonuçta buhale geldi.Ben bir de kapişon eklemek istedim.Kapişonunspor havasını seviyorum."Şimdi oturduğun yerde bu fotoğraf da ne ??" derseniz ,daha önce diy projesi olarak kullandığım pantolonumu sizlere göstermek istedim.Hatırlamak isteyenler alttaki linke tıklayabilirler...
http://dikmece.blogspot.com.tr/2014/09/jean-beyazlatma-ve-yeni-diktigim.html



Yakada da böyle bir detay kullandım.Kullanışlı da oldu.Herkese mutlu haftasonları dilerim...

12 yorum:

  1. Bu baya manto olmuş o zaman:) ama çok güzel olmuş. Güzel günlerde giy:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manto desem manto degil,ceket desem ceket degil,kap diyebiliriz ama,bu ifadeyi de pek sevmiyorum; ))cok tesekkur ederim canim;))

      Sil
  2. Çok güzel olmuş iyiki fermuar kullanmışsın. O yakadaki detay çok hoşuma gitti ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canım begenmene cok sevindim, ben de keyifle giyiyorum gerçekten. ..

      Sil
  3. Çok şık görünüyor, kapüşonlu olması ayrı bir hava katmış.güzel günlerde giy..

    YanıtlaSil
  4. Sen yaparsinda kullanisli olmazmi olur :) gule gule giy canim :) Ayrica pozlar cok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim çok teşekkür ederim. Deli kızın halleri bunlar.Arada balatalar bozuluyor tabi;)))cok sevgilerr

      Sil
    2. Merhaba,diktiklerinizi ilgiyle takip ediyorum bir dikis sevdalisi olarak:)cokda begeniyorum masallah ...benimde uc cocugum var fakat ben sizin kadar zaman ayramiyorum bir ise basliyorum cocuklar bunaltinca butun hevesim gidiyor kaldiriveriyorum:((sizleri okudukca da cok hevesleniyorum.sizin zaman bulmakla ilgili bir tavsiyeniz varmi?
      Tsk ederim...
      sevgiler:)

      Sil
    3. Öncelikle cok tesekkur ederim. Aslında dikiş dikmek icin en iyi zamanlarini bekliyorum.biraz buyuk olana kunas ve makas verip yardimciligimi yaptiriyorum.tabi hepsini biranda degil,birgun biciyorum birgun tegelliyorum birgun dikiyorum.bende durum böyle sevgiler..

      Sil
  5. Yine çok beğendim harika çalışmalrını keyifle takip ediyorum bloğumda güzel bir ödülünüz var http://elmasstugba.blogspot.com.tr/ sevgiler..

    YanıtlaSil