"

1 Kas 2014

BLOGUM 1 YAŞINDA...



Kooca bir yıl geçmiş ve hiiç farketmemişim.Daha dün gibi..Aynı dönemde bloglarımızı açtığımız arkadaşım Türkan hatırlattı doğrusu.Ne derler,musibet zamanı uzun,keyifli zaman çabuk geçermiş.Hayatıma böylesi keyif ve renk kattığınız için hepinize teşekkür ederim.İyi ki varsınız,hep var olun...

18 yorum:

  1. Zaten hemen hemen aynı gün açtığımızı biliyordum. Yok yok var aramızda bir telepatik bağ ama Hayırlısı. Inşallah birlikte daha nice yıllar yaparız bu güzel işi. Çok mutluyum seni tanıdığıma:)) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim paralelligimiz cok ilginc zaten arkadaşım. Cok da keyif veriyor bu durum bana.Ben de eni iyi ki tanimisim iyi ki varsin:))

      Sil
  2. Her ne kadar sanal ortam da olsa bloglarımız sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk. İyi ki varsın, nice yıllar

    YanıtlaSil
  3. 3 çocukla yaptigin dikislerle ve kendine has tarzınla hepimizin begenisini takdirini kazandin canim iyiki varsin iyiki acmisin blogunu, nice bol dikisli yaşlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim arkadasim,sizin yureklendirmelerinizle cesaret kazandim hep..Iyi ki varsınız. .

      Sil
  4. Waayy nice mutlu bloglu yıllara canım :)) İnşallah uzun yıllar beraberce dikiş diker bloglarımızın yaşlarını kutlarız :))

    YanıtlaSil
  5. Nice senelere inşallah hep birlikte :))

    YanıtlaSil
  6. nice uzun,bol postlu yaşlara :)

    YanıtlaSil
  7. Ooo ne güzel :) 1 yıIı en dolu geçirenlerden birisin sevgili Neslihan:) Nice yıllara:)! Nice güzel dostluklara ve paylaşımlara :)! Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. .Sizleri tanımak ayri bir keyif verdi bana ,keyifli bir yıl gecirdim sayenizde,...

      Sil