"

11 Ağu 2014

Tatil yapma çabamız...!!??


"Benim kuzularla tatil yapılır mı ? " olmalıydı aslında başlık..Oooo üç çocukla tatil yapılmaz demeyin,önyargılı olmayın hemen.Tabi tatil anlayışımız dinlenme olmamalı.Daha çok hava değişimi,yoğunlaştırılmış gündüz ve gece sporu da diyebiliriz tabi..))Zira bu arada 2 kilo verdim,onca abur-cubura rağmen.Durumdan şikeyetçi değilim tabi ama beni görürken yorulan:! sağolsunlar dualarını eksik etmeyen bir sürü insan oldu.Ama olsun yorgunluk geçer,anılıar kalır dimi ama...?Daha önce yazdığım gibi malesef çok fotoğraf çekemedim.Deniz ,iskele,bol tehlike derken çoğu zaman gördüğüm tanıdıklarıma merhaba bile diyemedim.O arada 3 numaranın iskeleden atlayış denemeleri yapmaları çok muhtemeldi çünkü.Neyse,çok şükür küçük sıyrıklarla atlatılmış yazdan kalan kareleri sizlerle paylaşmak istedim buyrun.



Parkın tozunu attırdık tabi ki.Anladım ki ben parklardan hiç haz etmiyorum.Eğlence de
ğil tehlike bölgesi sanki.Aman düştü ,düşecek ,eyvah derken benim için aksiyonu daha çoktu parkın.))


Akşamüstü en küçüğümüzü uyutunca,2 numarayla beraber macera !! gezileri yaptık.Bu ifade Ahmed 'in yorumu.Köyün farklı yerlerini keşfetmek kuzumun çok hoşuna gidiyor ve bu gezilere de "macera gezileri" diyorduk.


Deniz , çocukların en sevdiği  faliyetti tabi ki.Ben de koca paket çekirdeğimi alıp bir sürü ıvır zıvırla iyi geçiriyordum denizde.Çocukların yorulup bir süre kestirmeleri de hoşuma gidiyordu tabi.Seviyorum kum,deniz ,güneş üçlüsünü...)))


Deniz yollarında çantamdan herşey çıkabilir.Bu pozlarda elimdekiler bir kenara bırakıldı tabi ki.Kibar kibar çekilelim dedik.Yoksa bir elimde simitler ,botlar,kovalar.Diğerinde bisiklet çanta.Bir kafamda hunim eksik.))Bu arada üzerimdeki siyah parça kendi diktiğim kimono.Çok rahat geldi.Aaaa bu arada kot çanta da bana ait tabi ki.Daha önce yayınlamıştım zaten.tatil kareleri bu kadar maalesef.Artık çekemediğim fotoğrafları burada çekmeye çalışacağım.Hoşçakalın efendim...


18 yorum:

  1. Ne güzel eğlenmişsiniz , maşallah size, Allah anne babalara sağlık versin ki çocuklarımızın peşlerinden böyle koşturma gücü bulalım. Sen de yine söylüyorum içinde bulunduğun en zor durumlarda bile eğlenmesini , tadını çıkarmasını biliyorsun belli. Allah yuvalarımızı bozmasın , mutluluklarımız hep artsın.
    Ayrıca Neslihancım birşey soracağım, benim yayınlar bloggerda görünmüyormuş sen de mi göremiyorsun acaba bana bilgi verir misin ? teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim,çok sağol.Evet ben de göremiyorum yazılarını,tatilde olduğunu düşünüyordum.Eğer blogger ayarları değiştirdiysen 1 ayda anca toparlıyor.Belki öyle bir durum olmuştur....!!

      Sil
  2. Inanki ben okurken yoruldum. Allah çocuk yetiştiren herkese özellikle senin gibi yaşları arası az birkaç çocuk birden yetiştirenlere kolaylık versin. Bu arada bende o kadar çok giydimki diktiklerimi. Bütün yaz hep kendimden giyindim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiin amiin arkadaşım.En zor büyüyen insan yavrusu,Allah hepimize kolaylık versin::))İnsanın kendi diktiklerini giymesi çok hoş gerçekten.Bazen soruyorlar nerden aldın?Özel tasarım şekerim diyorum::)))Süpperrr...)))

      Sil
  3. Çok güzel emin ool onlar olmasa daha zevksiz eğlencesiz olurdu...
    biz 2 si ile 4 çocukluymuşuz gibi yaşıyoruz o derece haşarılar yaniii
    onlar mutlu olsun yeter herşeye değer az olan fotolarda süper....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah onları eksik etmesin.Neşemiz onlar bizim.Hayatın anlamı...Çok teşekkürler,çook sevgiler...

      Sil
  4. Süpersin enerjin harika. Şimdi yoruluyor olabilirsiniz ama ileride kalabalık bir aile eminim muhteşem olur. Ama hepsi çok tatlı maşallah :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Aycan..Evet canım İnşallah kalabalık ,güzel bir aile oluruz.Şimdiden söylüyorum,çocuklarınıza bakmam ama haftasonları baklava,mantı siparişlerinizi yaparım diye.Çok erken ama ....P..D

      Sil
  5. Çocuklar olduktan sonra ki tatillerde dinlenmeyi beklemek hata olur zaten :D Ne güzel eğlenmişsiniz yorucu da olsa .))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle oluyor ,onlarla hayat yorucu ama tatlı,bazen yorgun,bazen kızgın ama onlarla herşey güzel::))

      Sil
  6. okurken gözümün önünde canlandı kareler Neslihan. :) o kadar yorgunluğa rağmen eğlendiğini de hissedebiliyorum yazdıklarından. Ayrıca Aycan'a da katılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim.Yoruldum ama iyi geldi gerçekten.Evde dur yapama,etme ,yeter modundan sıyrılmıştık ne güzel.Yine ev moduna geri döndük ama güzel anılar kaldı dilimizden düşmeyen..))

      Sil
  7. Ay cnm ne güzel yerlere gitmişsiniz gezmişsiniz:))) harika görünüyorsun!

    YanıtlaSil
  8. Anne değil de ablaları gibisiniz maşallah:) çok hoş görünüyosunuz.Allah evlatlarınızı size,sizi onlara bağışlasın inş.:) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Benden de çok sevgiler..))

      Sil
  9. Spor dolu bir tatil olacağı kesin tabii, ama unutulmaz anıları için herşeye değer, Allah ayırmasın, maşallah

    YanıtlaSil
  10. Amin sevgili Elift ,çok teşekkürler...

    YanıtlaSil