"

13 Ağu 2014

KIŞLIK DİKİŞLERE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM..))



 Evett efenim,kış kreasyon hazırlık çalışmalarına başlamış durumdayım.Tabi bu yazı,kendi diktiğim kıyafetleri giyerek geçirmiş olmanın hazzını yüksek oranda  tattığımdan,bu hazzı kış mevsimine de yayma çalışmaları başladı.Gerçekten dikiş dikmek bir aşk. ))Bunlar da kışa başlama kumaşlarım.Şimdi yakından bakalım..


Fotoğraftaki kot kumaş süper esnek,tam taytlık ve de kalınca bir kumaş.Kumaş biraz azdı,bazı yerleeri kulanılamaz durumda bakalım bir tayt çıkacak mı?Solda ki kumaşsa aslında pek de benim kullanmadığım bir tarz.Kumaşı görünce,biraz yaş istiyor givi geldi ama sonra şu kot tayt ve üzerine kahve ya da bej tonlarında bir hırkayla hayal ettim.Şimdi bu kalınca kışlık penye kumaşı dikmek için sabırsızlanıyorum.))


Hımmm,soldaki çizgili kumaş tiril tiril ince bir triko.Şöyle salaş hırka (hırka belki çıkmaz) ya da yelek,ya da salaş bir kazak olabilir.Salaş hastasıyım kabul ediyorum::))Sağdaki kumaşsa,chanel ceketlerde kullanılan bukletti hoş bir kumaş.Ceket yapsam çıkar mı,ceket de pek kullanmıyorum,yelek mi yapsam ne yapsam  düşünceleri içindeyim..




Bu saks mavisi gabardin kumaşsa,yine küçük bir parçaydı.Önce belden korsajlı bir pantolon dikmek istedim hatta kalıbını da çıkardım ancak baktım kumaş yetmeyecek yine yelek olmaya terfi etti.Galiba bu kış benim için oldukça yelek temalı geçecek))Dikildi bitti bile.Hadi hayırlısı::)))

24 yorum:

  1. Brova vallahi ne güzel kışlıklara geçmişsiniz ben hale yazlıkları bitiremedim. Bizim buralara kış geç geliyor diye avutuyorum kendimi :))) Bu arada kumaşlara bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim,beğenmenize çok sevindim.Üç çocukla kışa hazırlıksız yakalanmamak için erkenciyim ben yoksa ben de aynen yaza devam edebilirim.Çook sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Daha geçen hafta adalarda, denizlerdeydiniz. Ne kadar hızlı mod değiştirdin :)))
    Hadi sana kolay gelsin o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Emel cim,dikiş terapisine inanılmaz ihtiyacım var.Ben aslında direk dikiş modundayım::))

      Sil
  4. Ayy bence o sarılı desenli kumaş çok farklı,çok güzel bence ilk onu dik:) ve hemen paylaş çok merak ettim çok beğendim çünkü:) Ben de o kadar istiyorum ki dikiş dikmek,makine hazır eylülde kursa başlıcam inş. Becerebilir miyim bilmiyorum kendi söküğümü bile dikemiyorum ve çok sabırsızım olmayınca kumaşları doğramam inş.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en yakın zamanda paylaşacağım sevgili Hayal Hayall..Dikiş konusuna gelince istekliyseniz bence mutlaka olur.Dikiş sevgi istiyor çünkü.Size şimdiden kolay gelsin.Sizin de paylaşımlarınızı görürüz İnşallah..))

      Sil
  5. Kışlık kumaşlar bu sıcakta benim için çok uzak ama size kolay gelsin... Merakla bekliyorum sonuçları... Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  6. Oooow kumaşlar çok güzel ama 40 dereceyken burda hava ben almıyım :) Dikerken denemek iin bile giyemem ki nasıl prova edicem :) Ben daha şort dikicem :))
    Ben özellikle buklet kumaştan ortaya ne çıkacak onu merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim evim oldukça serin,şanslıyım sanırım.))Meşgul Anne o buklet kumaştan ne çıkacak ben de çok merak ediyorum..))P

      Sil
  7. Biliyormusun bizim kalplerimiz bir galiba. Bende tam bu gün dün Gelibolu pazarından aldığım kışlık kumaşlarımı tanıtacaktım. Hemen bekliyorum yeni projelerini:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış sezonunu da beraber açtık yani Türkan cım,bizim kalplerimiz gerçekten beraber..)))Ben de senin kumaşlarını merak ettim bak şimdi...

      Sil
  8. Kolay gelsin, planlar güzelmiş.
    benimde dikilecek kumaşlarım evde bana bakar ben onlara bakarım vakit yokki dikeyim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim adincer.Ben de küçük zamanları değerlendiriyorum.Napalım dikiş aşkı..))

      Sil
  9. maşallah ya size özeniyorum.
    kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  10. yaaaa biz daha yaza yeni başlıyorduk yaaa. resimlere bakarken terledim yani. İyi cesaret bu sıcakta bunlarla uğraşmak. triko ve diğer kotla tasarladığın kombini merak ediyorum ama kışa :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ::))Hande ciğim,ancak yetiştiririm ben..Ama sizin yaz koleksiyonlarınızı izlemeye devam ediyorum.Sen dik Hande ciğim,ilham oluyor bana...))

      Sil
  11. Kumaşlar bir harika. Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. Iade-i ziyarete geldim, nasıl oldu da blogunuzu farketmemişim:) kışlık kumaşlarınız çok güzel ve dikmeye baslamissiniz bile, ben daha baslayamadım ne yazık ki daha düşünme asamasindayim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...Ben de kaçırdığım blogları farkediyorum bu ara..))Kış sezonu için erken ama evet ben başladım,çook sevgiler..

      Sil
  13. sizi takibe aldım...üç çocukla bu kadar dikiş..ben bir çocukla hiç bişey dikemiyorum..işin sırrı ne ya..bana da söyleyin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili neva nur..Dikiş benim için terapi gibi.Dinlenme saatlerimi (biraz da uykularımdan çalarak) dikişe ayırıyorum.Çook sevgiler..

      Sil