"

14 Ağu 2014

Aksesuar meselesi...



Bazen bir bluz giyersiniz ,çok basittir ama acayip havalı bir takı takarak süper bir kombin yapabilirsiniz.Ya da  gündüz kıyafetinizi süper şık  küpelerle gece de kullanabilirsiniz.Bense çok aksesuar tutkunu değilim.Yüzük,saat,gözlük severim mesela.Aslında daha çok sade kullanmayı severim.Sadece bir yüzük,ya da tek bir bileklik gibi.Takıp takıştıramıyorum.Benim aksesuar anlayışım da böyle.En çok kullandığım parçları sizlerle paylaşmakistedim..


Bu bilekliği alırken bayıldım resmen.Benim bileklerim çok ince ,bu yüzden her takı olmuyor ve de yakışmıyor.Ama bu kelepçe formda bilekliği çok sevdim.


Mint yeşili kolyeyi bu yaz çok kullanmakla beraber zincirli kolyeyi henüz kullanmadım.Bakalım nasıl kombinleyeceğim??


Bun lar da en sevdiğim bilekliklerim.Benim gibi spor giyimden hoşlanan biri için en uygun takılar.Bu yüzden galiba en çok bu bileklikleri kullanıyorum..))Hepinize mutlu,sağlıklı huzurlu günler dilerim..Hoşçakalınn...

9 yorum:

  1. Sorma canım aynı takıların çok benzerleri bendede var. Ancak bende pek takıları kombinleyemeiyorum. Bazıları bunu çok iyi başarıyor mesela. SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten ,bakınca güzel takınca fazla geliyorlar..)))

      Sil
  2. Çok güzel takılar bunlar. Bende severim kelepçe bileklikleri ama hep bilekliklerde hem de yüzüklerde parmakların ve bileklerim ince olduğu için sorun yaşıyorum. Ama en üstteki bilekliğe bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  3. Benim durumum da aynı Aycan.Hani ince bilek zarif falan ama fazlası zarar oluyor.Çok sevgiler canım..))

    YanıtlaSil
  4. Aynen takıyla aram pek yoktur ama renkli bileklikler tam benlikmis:) spor giyimede cok uygun ;)

    YanıtlaSil
  5. Bende çok beğendim sondaki bileklikleri :)) Güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  6. http://nevanurkece.blogspot.com.tr/
    takipteyim sizi de bana beklerim..

    YanıtlaSil