"

17 Şub 2014

Bahar hazırlığı..

  Bütün bir kışı evde geçirmiş biri olarak baharın gelmesini dört gözle bekleyenlerdenim.Havalar ısındığında da çok gezdiğim söylenemese de çocuklarla şöyle bir çıkıp hava almak bile iyi geliyor.Gerçi bu sene kış çok sert geçmedi ama çocuklarla çıkmak için yine de soğuk.Dışarı çıkıldığında bile gidilen yer alışveriş merkezleri oluyor ve açıkhavadan mahrum kalıyoruz malesef..Neyse ben bahar hayalleri kurarken siz de yazlık kumaşlarıma bir göz atın isterseniz ))
  Yeşil olan pamuklu dik duran bir kumaş.Önce salaş bir yelek diksem diye düşündüm ama sonra yine en çok kullandığım tunikte karar kıldım.Mor-siyah desenli kumaşsa bluzlük,incecik..Tam yazlık tamm..






Sağdaki düz kumaş yine tam yazlıklardan incecik.Yazları pamuklu ve ince giymek çok iyi geliyor..Bu kumaştan da güzel  bir pantolon dikme niyetim var..Alttaki hazır dantelse ganimetlerden.Havlu kenarı veya yastık kılıfına dikilebilir.Metresi 50 kr olunca  2 mt aldım ondan da..Reklam yapıyor gibi olmasın ama  dikişseverleri Ümraniye kumaşçılarına bekleriz efendim.Tüm bu parçalar toplamda  7 lira..Mutlaka Kadıköy cuma pazarı falan da bu konuda çok uygun olabilir ama hem bana yakın olması hem de gerçekten uygun fiyatlı parçalar bulunması Ümraniye kumaşçılarını benim için vazgeçilmez yapıyor..Belki de şimdilik  başka biryer göremediğimdendir..Aslında Fatih te doğup büyüdüğüm için çarşamba pazarının yerini hiçbir pazar alamaz ama neymiş en iyi kumaşçı kolay gidilenmiş..)))Sevgiler hoşçakalın..

17 yorum:

  1. A aaa çizgili kumaşım hakkında bilgi vermemişim şimdi farkettim.İnce jarse harika kumaş elbise olamyı bekliyor:))

    YanıtlaSil
  2. Kumaşlar çok güzeller. Ah canım bizde dışarı çok çıkamıyoruz burası çok soğuk dün bile kar yağdı. Karı çok severim ama bahar daha güzeldir öyle değil mİ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kolaylıklar versin...O soğukların yanında buralarınkinin lafı olmaz tabi.Hayıflandığıma utandım şimdi..

      Sil
  3. Ne güzel ucuz ucuz ganimetleri toplamışın.kumaşlar harika.bakalım ne güzellikler çıkacak bunlardan.şimdiden kolay gelsin. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Dikilmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. ben de baharı iple çekenlerdenim:))) gerçi bu sene çok kış yaşadığımız da söylenemez hani:))))
    çok güzel kumaşlar almışsın kimbilir ne güzel şeyler çıkacak merakla bekliyorummm cnm!

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller ve çok şanslısınız İstanbul kumaş için uygun bir yer :))

    YanıtlaSil
  7. katılıyorum en iyi kumaşçı kolay gidileni ama ümraniye kumaşçılarını da özledim yahuuu aylardır gitmek istiyorum. kumaşlarını güle güle dik canım

    YanıtlaSil
  8. Başladım bile Gülay cım,ben de heyecanlanıyorum:)))

    YanıtlaSil
  9. Gel Hande cim gel,bana da uğra mutlaka::))

    YanıtlaSil
  10. Kumaşlarını güle güle giy,dik. Eminim yine harika şeyler çıkarırsın ortaya.

    YanıtlaSil
  11. Sağol canım,çalışmaya başladım bakalım İnşallah güzel şeyler çıkar:D

    YanıtlaSil
  12. Şimdiden kolay gelsin, diktikten sonra da güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim sevgiler..:))

    YanıtlaSil