"

17 Ara 2013

Bu aralar....


  Ahh ahh gülüyorum gülüyorum)))))Ben böyle poz verme sevdasında arka plan almış başını gidiyor..Neymiş efendim dikmişim,yayınlayacakmışım..Her çekim sonrasında 1 saat de ev topluyorum.Hadi bakalım::)))            Bu filemsi,kadifemsi triko gibi kumaştan diktiğim tunikle yıldızımız barışmadı.Halbu ki ne de severek almıştım.Aklımda olanı da diktim aslında.Ama nedendir bilemedim üzerimde kendimi iyi hissetmedim.Hal böyle olunca dolap beklemeye devam..Belki birgün barış imzalarız.Dikerken yine bir tişörtümü kullandım.Uzunca bir dikdörtgen kesip yakaya diktim.Degaje havası verdi.Bir omzu düşük de giyilebilir.Tabi biz onunla anlaşırsak:))

               Bu model de yine parça kumaşın elverdiğince uygulanmış havalı bir parça..Önce böyle askıda resmini çektim(malum hala bir terzi mankenim yok) baktım hiç anlaşılmıyor.Halbuki giyince nasıl havalı nasıl şık ..)))Ne demeli bu modele??Ben salaş şal dedim.Uzunca  triko parçayı omzuma attım.Üzerimde iğneledim.Ve makinada çektim.Ve bool bool sürfile yaptım.Bu da üzerimdeki hali..
  Elbette resimlere bakarken ev durumu dikkatinizden kaçmamıştır.Köşedeki sandalyeler de neyin nesi derseniz;benim 3 numara 2 numaralı abisi gibi masa sevdalısı.Bütün gün üzerinde.Bu da yetmezmiş gibi üzerinde hopluyor zıplıyor..Çareyi böyle bulduk.Yemek saatiyse benim için tam bir kabus((Arabalar,oyuncaklar zaten malum..Hele ben fotograf çekiyorsam iyice azıyorlar..Bu yüzden fotolardaki abuklukları zihninizde silmenizi istiyorum arkadaşlar.Hertürlü abukluk için de şimdiden özür diliyorum.Malesef fotolarla oynayacak zamanım da yok.Yani Neslihan,madem bu kadar zaman sıkıntısı çekiyorsun blogla ne işin var dediğinizi duyar gibiyim.Haklısınız belki ama ben bir dikişseverim.Her şartta dikiş dikmeyi seviyorum,içimdeki dikiş aşkına engel olamıyorum..Ve buradan paylaştıklarımla  belki yeni başlayanlar için ufak bir ışık,dikmekte olanlar için küçücük ilhamlar olabilir..Henüz kendim için çok iyi diyemesem de ben de tüm ayrıntıları bloglardan öğrendim.Bu yüzden önemini biliyorum..E o zaman bir sonraki resimdeki çantaya bakalım.onu da ben diktim.Ama kablolara takılmayalım,ne yaptıysam ekranda çıkaramadımm..
    Çantayı gerçek deriden boyundan askılı olarak diktim.En çok böyle askılı çantalarla rahat ediyorum.Çantada çift taraflı fermuar kullandım.Ve fermuarlara iki tane püskül yapıp taktım.Çok sevdim bu halini..Hoşçakalın...              

16 yorum:

  1. dikiş dikmek bencede çok zevkli.bende çok seviyorum ama ben ne zaman başlasam benim minik durmuyor.8 aylık yapışıyor bacağıma illa o da bakçakmış:)ama bu sefer ben bişey yapamıyorum.çocukla dikiş gerçekten çok zor:)

    YanıtlaSil
  2. Öyle gerçekten..Şöyle bir parça dikince de nasıl mutlu oluyor insan..)))

    YanıtlaSil
  3. Çocuğu olan insanın evinde kusur aramayacaksın canım bizde öyledir. Hele ki dikiş dikmeye çalışıyorsun afacanlarla helal olsun sana :)

    YanıtlaSil
  4. hiç takılmayın etrafa, biz diktiklerinize bakıyoruz sadece :)
    ben, gerçek deri nereden bulabilirim onu sormak istiyorum. Araştırmalarım bir sonuç vermedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana babam getirdi aslında.Babam mobilyacı.Döşemecilerden almış.Ancak onlarda bulunur heralde.siparişle getirirler diye düşünüyorum.

      Sil
  5. neslihan cım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş. Benim sana bir sorum var bende izleyiciler kısmı klayboldu. sende de yaşandımı böyle bir durum. yaşandıysa ne yapmak gerekiyor. biliyormusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin gitti maalesef, kapandı diyorlar şu anda :(

      Sil
    2. Öyle gerçekten şimdi baktım.html fen tekrar yüklemeye çalışacağım ama bakalım.olumlu bir durum olursa haber veririm canım

      Sil
  6. Maşallah Ellerinize sağlık
    hepsi çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  7. bence tunik gayet hoş olmuş, şalın ve çanta da öyle çok özenmişsin belli püsküller falan baya detayı var. eline sağlık. :) ne yalan söylim evinin halini görünce de sevindim çünkü bizim evde ben çalıştığım için bundan daha dağınık. her yer oyuncak ve asla yerleri değişmez. Geçen misafir gelecek diye ortalığı toparladığım için hergün taktığım beremi kaybettim ve bir hafta sonra ki ev toplama sırasında buldum kendisini. :))) çocuklu ev hali napalım ;)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim Hande.Sorma evin hallerini..Topla topla 5 dk sonra yine aynı.İlk evlendiğim dönemleri hatırlıyorum da yastık bile yerinden milim kayamazdı.Şimdiyse!.)))Allah sağlık versin onlar dağıtsın biz toplayalım;)))

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık ne güzel şeyler dikmişsiniz :) Özellikle çantayı çok beğendim.Umarım detayları paylaşırsınız bizlerle.Evin dağınıklığına da takılmayın.Dağınıklık o evdeki yaşama enerjisi bana göre :))
    Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Çantayı dikerken malesef resimlemeyi unutmuşun.Başka bir çanta dikiminde buna benzer bir model paylaşmayı istiyorum..Evin dağınıklığına gelince yaşandığı belli olmalı değil mi?))

      Sil