"

14 Ara 2015

Siyah trenckot, bordo taşlı bluz...

Sezon başında diktigim fakat ancak paylasabildigim,eskitmeye yüz tutmuş trenckotum ....Hangi kalıpla diktigimi de hatirlamiyorum ancak cok deverek giyiyorum.Kumasin azlığından yapılmış deri yaka ve altın fermuar ve dozunda aksesuarlarla cok sevdigim parcalardan oldu..
Bluz yeni diktigim bir parca. kalıbı creazion dergisinden. .Bu sefer kalıp cuk oturdu;))ufak tefek degisiklik yaptim ama tekrar kullanacagim kalıplardan oldu. .
Bluzun ceplerine metal aksesuarlarla biraz hareket kattim

Yayini telefondan yapinca resimler biraz karman corman.bugunluk bu kadar. Sevgiyle kalın. .

11 yorum:

  1. İkisi de çok şık görünüyor ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. İkiside güzel olmuş. Buluz da yaptığın detay bana da fikir verdi. Bende diktigim buluza cep kesip üzerini isleyeyim bari... bir kaç kez giymiştim. Yenilensin hem de :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne guzel cok sevindim.Ben de boyle fikir alinca da fikir verince de cok mutlu oluyorum. Cook sevgiler. .

      Sil
  3. İkiside güzel olmuş. Buluz da yaptığın detay bana da fikir verdi. Bende diktigim buluza cep kesip üzerini isleyeyim bari... bir kaç kez giymiştim. Yenilensin hem de :))))

    YanıtlaSil
  4. ikiside çok güzel ama o bluz nasıl hoş olmuş şıkır şıkır güle güle giyin

    YanıtlaSil
  5. Ufak bir dokunuşla şıklığı yakalamak ancak bu şekilde olabilirdi. Emeğine sağlık canım. Güzel günlerde kullan . Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.Sonra da ozur dilerim gec cevap icin.Biraz sıkıntılı bir donem nenim icin.elim bloga hic gitmesi.;(

      Sil
  6. Fazla güzel olmuş ama bu kadar yapmayın:) ne güzel hazır gibi bir dikim bayıldım sizi kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim.ne guzel bir yorum. Biraz uzak kaldim bu ara blogdan ,yorumlara bile bakamadim.Kusura bakmayin cook sevgiler. .

      Sil