"

17 Eki 2015

Hani şu sezon trendi vişne rengi var ya ,herseyi bu renkte dikesim var;)


Ah su visne rengi.Oldum olası sevdim bu rengi.Simdi trend olmaai daha bir keyif verdi tabi.Hele kumascilarda parcalar icinde bulunca çeşit çeşit herseyi bu renkte dikesim geliyor.Dikiyorum da..Diktiklerimi giymeye de baslayinca eskitmeden yayinlayayim dedim.
Creazion dergisinden kullandigim bir kalip. Yalniz yakada biraz değişiklik yapmak gerekiyormus.Biraz geniş oldu.Beli tunelli ve ipli kullanilan kalıbta tunel yerine lastik kullanmayi tercih ettim.

Kumastan kalan kumasi da cok tatli bir minik icin degelrlendirdim.Kiz cocuklari icin olan kiyafetlere zaafiyetimi anlatamam.Dikmeye de tasarlamaya da bayiliyorum.Insallah sirin minik de begenir..

Yine visne tonlarinda ama biraz daha koyu scuba kumastan diktigim dar paca pantolon da sezona acildi.Hatta bir de visne rengi ceketim var bayilarak giydigim.Artik o da bir sonraki postta.Ay ay ayy bir visnedir tutturdum.Visneli bir de pasta mi yapsam?:-D Hoşçakalin efendim..

7 yorum:

  1. Sonbaharın hüznünü vişne rengi ile hareketlendiriyorsun ne güzel. Eline sağlık mutlu günlerde giyin sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sonbaharın hüznünü vişne rengi ile hareketlendiriyorsun ne güzel. Eline sağlık mutlu günlerde giyin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Sonbahar benim Enerjimi düşürür. Hareketlendirmek icin en iyi fikir renkler.tesekkurler ve çok sevgiler; )

      Sil
  3. Bende eski kıyafetlerimin içinde vişne rengi bir elbise buldum çok yakında onu bluza çevireceğim. Yani bir boğa olarak kırmızı bordo ve çeşitlerini bende çok seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cocuklugumda öyle çok giydim ki kırmızıyi biktim saniyordum. icimdeki boga bikmamis.:-D projeni merakla bekliyorum canim sevgiler,)

      Sil