"

5 Eyl 2015

Koliden oyuncak sepeti...



 Merhabalar. .Tatilden yeni döndüm ve yoğunluğumu atmadan sizlere kavuşmak istedim.Sanal alemden uzak bir tatildi aslında cok da firsat yoktu galiba..Neyse dobduk efendim.Donduk amma biz yokken evi sahiplenen haşere ve böcekler olmus.Neyse bu konuya hic girmek istemiyorum zira temizlik geliyor aklıma. Bu devasal temizlik sirasinda aslinda eskimis olan ,haşerelerle temasa ugramasi da atılmasına sebep olan oyuncak sepeti ,zavallı oyuncakların posette ikametine sebep olmustu.Tabi ki yenisi lazımdı, birkac yere baktım ama en son kendim yapmaya karar verdim.

 Bir koli,uygun bir kumaş, silikon tabancası ve hayal gucunuz sizin yavrucaklari da benimkiler gibi mutlu edebilir.(Allah im butun cocuklar mutlu olsun İnşallah).icine de canta astari diker gibi penye kumastan bir parca diktim ve sonuc.Niye fotoları yok derseniz yine ihmal.Ancak bu kutulardan bana cok lazim sonrakini detayli anlatmak üzere İnşallah. HOSCAKALIN. ..

2 yorum:

  1. Zevkli bir çalışma olmuş. Zaten hep miniklerimizin yüzü gülsün diye uğraşmıyormuyuz? :))) Yüce Rabbim tüm yavruları neşe sağlık içinde büyümelerini nasip etsin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Aminnn aminn benden de cook sevgiler...

    YanıtlaSil