"

28 Tem 2015

yaz postum

 Merhaba dostlar...malumunuz yine yoğun gündemimle buralardayım. Yaz gunu,sicaklar,deniz, telas,cocuklar,badana boya falan filan....yogunum anlayacaginiz.Aslinda cennet gibi bir koydeyim. Ancak mekan hakkinda detayli post daha sonra gelecek Insallah.
 Kimono bluzum pol paca pantolonum gecen yıl dikip paylasamadiklarimdan.simdiye kismetmis..




 Bizim yasadigimiz ev de yine dede yadigari tarihi eser bir bina.soyledigim gibi uzunca tanitmak istiyorum buraları. Biraz boya badana tamir modundayim ,hadi hayirlisi;)))



Memleketimin uretken insanları heryerde var.Bu uretken bahce çalışması cok hosuma gitti.Sizlerle de paylasmak istedim. Kisitli zaman ve imkanlarla hızlı bir post ama sizlerle paylasmak istediklerim cook fazla..hoscakalin..

4 yorum:

  1. Harika bir yer gibi görünüyor. Bluz ve pantolon da harika ama ben o bıdığa aşık oldum sanırım o nasıl bir poz öyle yaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Aycan cim ne bidik hem de.Tatil de havalar 1500 oldu.Cok teşekkür ederim cok sevgilerrr...

      Sil
  2. merhaba ...dikişte yeniyim bu yüzden nette araştırma yaparken blogunuza rastladım ve paylaşımlarınız çok güzell , paylaştığınız görüntüler safranbolumu merak ettim miss gibi doğallık kokuyor iyi gezmeler takipcinizim yolunuz düşerse bende beklerim nacizane blogum http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil