"

8 Tem 2015

Sipariş elbiseler....

Herkese merhabalar.İnşallah keyifler yerindedir.Ben herzaman ki gibi yoğun gündemimden sıyrılıp bu güzel sahur vaktinde fırsat bulmuşken diktiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.Dikilen çok olmasına rağmen ilk sırayı bu elbiseler almalıydı kesinlikle...
Bu siyah küçük elbise arkadaki şifon kuyruğuyla çok şık duruyor değil mi??Bu cici bayana kızkardeşinin nişanı için tarafımdan dikildi.Ne yalan söyleyeyim insanın diktiği böyle güzel taşınınca daha bir keyif veriyor.

Elbiseyi nasıl istediğini zaten tasarlamış olan güzel bayanla küçük detaylar konusunda da hiç sıkıntı yaşamadık.Zevklerimiz de örtüşünce sonuç gayet iyi oldu.Elbisenin kalıbını sahibesinin başka bir elbisesinden çıkarıp üzerinde ufak oynamalar yaparak tamamladım.Sahibemiz sade şıklıktan hoşlandığı için şifonu elbisyle birleştirdiğimiz kemerin önüne küçük bir taş detayıyla elbiseyi tamamladım.
Bu elbise de yine aynı kalıbı kullanarak diktiğim ikinci elbise.Kumaşın desenine formuna bayıldım.Elbise de olur,ceket de,yelek de olur kalem etek de)).Hem spor hem özel günler için kullanılabilir bir parça oldu gerçekten.Dedim ya manken güzel taşıyınca keyfime diyecek yok.))Arka plandaki dağınıklıkları görmüyoruz efendim.Eminim gördünüz ama lütfen görmezden geliniz.)))
,Bu arada benim en küçük oğluşum su çiçeği çıkardı..Abimiz geçirmişti ama onun ki daha hafifti.Üstelik abisinin aşısı da yoktu ama aşısı olamsına rağmen oldukça zor geçirdi küçüğüm.Diş etlerinden damağına kadar çıkan yaralar yemeden içmeden kesip acılı bir süreç geçirtti.Neyse ki, çok şükür şimdi çok daha iyi.Yaralar kurudu neredeyse.Olası çocuk hastalıklıkları ,ama insan kıyamıyor işte.Allah ım nerede hasta,şifaya ihtiyacı olan varsa şifa versin İnşallah Amin...


Çok sevdiğim bir arkadaşım aracılılığıyla ,dikiş dikme sebebiyle tanıştığım ve çok sevdiğim bu güzel bayana  elbiselerini huzurla ,mutlulukla güzel günlerde giymesini dilerim.Umarım karşınıza hep iyi insanlar çıkar hoşçakalınn...))) 


23 yorum:

  1. elbiseler harika olmuş gerçekten, ellerine sağlık. kuzuya da acil şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Kuzulara hiç kıyılmıyor..Sevgilerr..))

      Sil
  2. Elbiseler çok hoş olmuş. Sahibini de çok yakışmış. Ellerine sağlık. Oğluşunada çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatma Hanımcım...Ben de çok yakıştırdım sahibine..Çook sevgilerr..

      Sil
  3. Geçmiş olsun kuzucuğa, Elbiseler harika olmuş güle güle giyilsin.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun kuzucuğa, Elbiseler harika olmuş güle güle giyilsin.

    YanıtlaSil
  5. Elbiselerin ikisi de harika ellerine sağlık güzel günlerde giyilsin inşallah :)) Miniğe de çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  6. Elbiselerde taşıyanda gerçekten harika. Ellerine sağlık. Geçen yıl benimde böyle güzel bir müşterim vardı. Aramızdaki uyumda aynı böyleydi. Bana onu hatırlattı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Turkan cim.Zevkler de ortusunce dikis keyfi ikiye katlaniyor.Sonuc memnun edici oluyor.Bak ben de hatirliyorum senin o guzel musterini ,cok sık parcalar dikmistin.Cok opuyorum canim ♥♥

      Sil
  7. İnsanın diktiklerini başkasının üzerinde görmesi çok keyifli oluyor. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten oyle.en keyifli kismi bir de boyle yakisinca bizim keyfimize diyecek yok; ))

      Sil
  8. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar....dağınıklık dediğin 5 dak.da toplanır gönüller dağılmasın ... ah o suçiçeği bazı çocuklar çok ağır geçiriyor....benim çocuklarda hafif geçirdi...kız kardeşimin kızı çok ağır geçirdi...yaşı da 12 olunca korkuttu bayağı....geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyle walla.Ilk evlendigim zamanlar ev hiç dagilmasin istersim.Zamanla geciyormus o duygular.daginikkik olur toplanmak icin.Yas buyudikce daha zir geciyor diyorlar.Cocuktan cocuga da degisiyor anladigim kadariyla. Allah korusun yavrularimizi..

      Sil
  9. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar....dağınıklık dediğin 5 dak.da toplanır gönüller dağılmasın ... ah o suçiçeği bazı çocuklar çok ağır geçiriyor....benim çocuklarda hafif geçirdi...kız kardeşimin kızı çok ağır geçirdi...yaşı da 12 olunca korkuttu bayağı....geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar....dağınıklık dediğin 5 dak.da toplanır gönüller dağılmasın ... ah o suçiçeği bazı çocuklar çok ağır geçiriyor....benim çocuklarda hafif geçirdi...kız kardeşimin kızı çok ağır geçirdi...yaşı da 12 olunca korkuttu bayağı....geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  11. Ellerine sağlık. Diken güzel dikince taşıyanda güzel olunca ortaya çıkan görüntü nefis :) minik kuzuya da çok geçmiş olsun canım. Geçiyormuş zaten geçsin bitsin bir an evvel inşallah. sen arka dağnık demesen görmemiştim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi ki varsiniz guldurdunuz beni;))Ben de gormuyorum arka kismi.Gece goruyorum topluyorum sabah yine gormezden geliyorum.cook sevgilerr

      Sil
  12. Diken guzel dikmis, tasiyan guzel tasimis, bizede ellerinize saglik, guzel gunlerde giyilsin demek kalmis. Ayy kiyamam ben o bizdiga. Cok gecmisler olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook tesekkur ederim.Walla bu yorumlar nasil motive ediyor.Eksik olmayin,cook sevgilerr♥♥

      Sil
  13. elbiseler çok güzel olmuş eline sağlık
    dikiş sebebiyle yeni insanlar tanımakta güzel oluyor helede memnuniyette varsa maşallah sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Bu dikis olayi hayatima ayri bir renk katti zaten.Ben cocuklarla biraz uzak kalmisim kalabaliklardan.Biraz da oyle tercih ettim galiba.Allah iyi insanlarla karsilastirsin Insallah.sevgilerr

      Sil