"

2 Haz 2015

Neon yelek ve birkac yeni takı. .

Aslında uzunca zaman oldu bu yeleği dikeli. Burda nın (tam hatırlayamadım ama) geniş kalıp bir ceketinden dikmistim.Modelde erkek yaka vardi ancak ben iptal ettim.Kumasim yetersizdi çünkü. Önüne buyukce bir cit koydum.
Arkada bir yirtmac olayı vardı.Cok kumas gider diye kendimce bir iptal yaptim ama toplayincaya kadar da epeyce uğraştım. Ypksa cok daha hızlı bitebilirdi.
Birkaç tane de sezon trendi takı yapayım dedim.Uygun parçaları temin ederek kendinize özel takı tasarlamak cok keyifli. .Herkese tavsiye edilir.Sizlere de boyle nwon gibi aydınlık gunler dilerim. .Hosca ve bol şükürle kalin.


6 yorum:

  1. Canım arkadasım geçen yıl hayatımın odak Noktası blogum ve de arkadaş dikiş bloglarıydı. Bu yıl ise tamamen Değişti. Ama yinede blogu ihmal etmek istemiyorum. Böyle sevdiğim Arkadaşlarımın yayınladığı postları görünce çok mutlu oluyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canimsin yaa...Cok yakisti tekrar annelik.Odak noktamiz onlar tabi Allah eksik etmesin yavruları. Benim programım oyle yogun ki maalesef diktiklerimi yayinlayamiyorum.muthis bir kosturmaca ama şikayetim yok sukurler olsun .Sevgiler canimm...

    YanıtlaSil
  3. Renk şahane...Model de güzel...Güle güle giyin..Elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Rengine bayıldım. Modeli de çok hoş. Ellerinize sağlık. hemen takibe başladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,hoşgeldiniz bloguma..Ben de hemen iadei ziyarete geliyorum..

      Sil