"

25 Haz 2015

Küçük siyah şık çanta:))

 Merhabalar..Umarım Ramazan ayınız en güzel şekilde geçiyordur.Ramazan ayının bereketi bloguma da yansımış olmalı ki yayınlarım hızlandı sanki::))
 Dikiş dikerken seri üretimlerim oluyor benim.Bir dizi tunik,bir dizi pijama bazen de bol bol çanta...Çanta dönemindeyim şimdi de...Diktiğim jean çantalardan sonra elimde çanta olmayı bekleyen ufak siyah suni deri bir parça vardı.Aynı modeli geçen kış püsküllü çantada da kullanmıştım.Hatırlamak isteyenler  buradan bakabilirler.Dediğim gibi kumaşım azdı ,yoksa niyetim yine püsküllğ çantaydı ama iyi ki kumaş azmış.Gerçekten bu modelin bu şekline de bayıldım.
 Aynı mantıkla dikilen çantaya siyah kalınca bir astar geçirdim.Manyetik mıknatıs kullandımSap olarak da pek kullanmadığım bir kemerimi kullandım.Salı pazarından aldığım çanta aksesuarı da bence tam yerini buldu.Siz ne dersiniz??

Üzerimdeki ceketi bir gömlek kalıbı kullanarak dikmiştim ve severek giyiyorum.Elbisemi yine geçen yıl  dikmiştim ve o da dolabımın rahat parçalarından...Bu tarz göğüsten kesik modeller biraz kilolu gösterse de rahatlığı süperr...Dışarıdaki işlerimi halledip eve gelir gelmez birkaç poz çektim ve sizlerle paylaşmak istedim.Hayatımızdan bereket eksik olmasın İnşallah...Bol bereketli günler dilerim..

6 yorum:

  1. Harikasın tatlım ellerine sağlık çanta gerçekten çok şık olmuş :)) Ama ben asıl pozlara bayıldım ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Aycan cim. .Evim cok ışık almıyor bu yuzden pek çekim yapamiyorum.isigi bulunca da havaya girmisim resmen:-D..

      Sil
  2. harikasınız gerçektenelinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Ceket, elbise çanta üçlüsü hepside çok güzel olmuş. Biz bayanların elinden hiçbir şey kurtulmuyor. Yakında ayakkabı dikmeyede başlarız.

    YanıtlaSil