"

21 May 2015

Biraz dıy ,bir çanta ,bir tişört....





 Geçen sezon farklı bir hale soktuğum conversleri yine değiştirmeye karar verdim.İşarelerini oje ile bordoya boyamıştım,öncelikle aseton yardımıyla onları eski haline döndürdüm.Sonrasında metreyle aldığım boncuk şeriti silikon tabancası yardımıyla istediğim gibi ayakkabıya sabitledim.
Sonuç bu sefer beni gerçekten memnun etti.Sanırım eskiyene ayakkabı eskiyene kadar bu şekilde kullanabilirim.Yine de çok emin olmayayım ben ,benim sağım solum belli olmaz sıkılıveririm::))


Kalan şeritlerle de telefon kılıfını süsledim.Biraz kullandım ama bundan çabuk sıkıldım.Söktüm gitti.Yine de fikir olması açısından paylaşmak istedim..

 Parça kumaş olarak aldığım penye kumaşı en verimli ve pratik şekilde kesip,etek ucunu iki kat çalıştığım kalın lastikle bitirdim.

Yakasını içe kıvırıp ,penyenin atmama özelliğini kullanarak belli aralıkla kesip yukarıdaki gibi şekil verdim.

Yine bayılarak aldığım payetli parça kumaş çantaya dönüşüverdi.Çanta sapı olarak, hiç kullanmadığım bir kemerimi kullandım.Hem kemer işe yaradı hem de bence gayet iyi oldu.Bu arada dikiş dikerken evin hali neye benziyor sol üst fotoda çok acık...Dağıtıyoruz-topluyoruz,dağıtıyoruz-topluyoruz....Napalım dikiş dikmeyi seviyoruz.Herkese bol dikişli mutlu günler efendim::))))

6 yorum:

  1. O dağınıklık benim evde hiç bitmiyor sanki sanki topladıkça daha çok dağılıyor :)) Ayakkabılara bayıldım bence böyle daha şık olmuş ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canim ya olsun ama toplaniyor sonunda napalim.ayakkabilar benim de hosuma gitti teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Hepsi birbirinden guzel olmus, ama bende ayakkabilarini cok begendim. Silikona cesaret edemiyorum ben. Sanki hemen dusuvereceklermis gibi geliyor bana:)) Oda dagilmiyorsa, demekki dikis dikmiyorsun:) Dagit gitsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya dagilsin gitsin topanir İnşallah. .bazi durumlarda sicak silikon iyi oluyor ama titmayacagini dusundugumde soguk silikon kullaniyorum.o daha garanti oluyor.sevgilerr..

      Sil
  3. Yaratıcılığa her zaman hayran olurum, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil