"

21 Mar 2015

Bu enerjiyi neye borçluyum acaba??Buyrunuz 3 parça::))

Merhabalar DiKmEce sever,dikişssever  takipçilerim..Umarım keyifler yerindedir.Benim hızlı biten üç parçadan sonra keyfim yerinde çok şükür.İntagramdan takip edenler dikmekte olduğum gömleğimi bilirler.Dün gece bitirdiğim gömleğin ilik ve düğme işlerini de bugün bitirnce hemen yayınlamak istedim.
Nerdeysebenim için   klasikleşen gömlek kalıbını kullandım yine..Ama bir kalıp bu kadar iyi oturur ...Buradan  ve buradan hatırlayabiliriz daha önce dikilenleri..Gömleği dikerken biraz değişiklik yapmak istedim.Yakada ve kollarda biye gibi çok sevdiğim (parçasını ziyan etmediğim) kumaşı kullandım.

Gömleğimin bitmiş halini çok sevdim.Mutlaka tavsiye ettiğim bir kalıp...

 Bluz ve eteğin kumaşı,çok güzel tamamen pamuk,harika bir kumaş..Gayet kolay 1 metreden beli lastikli etek diktim.Rahat adım atmak adına yandan yırtmaç yaptım.İçine rahat hareket etmemi sağlayacak jarse astar kullandığım için yırtmaç bırakmamda sakınca olmadı.
Kalan kumaştan düz, rahat,sıfır kol bir bluz diktim.Yaka ve kollara neon pembe biye geçtim.Bu tarz bluzler bu sezon da moda olmaya devam ediyor..Şimdilik bu kadar ,herkese mutlu, sağlıklı keyifli bir haftasonu dilerim. Hoşçakalın...

12 yorum:

  1. Gerçekten çok hızlısın maşallah diyeyim :)) Ellerine sağlık hepsi harika olmuş özellikle gömleğin süs şeritlerine bayıldım güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekküür ederim Aycan cığım.Bazen böyle enerji geliyor ama sonra uzun aralar verilebilir.Olsun denge oluyor işte.Sevgiler canım..

      Sil
  2. MaşaAllah ellerinize sağlık hepside süper olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatma hanım,çok sağolun...

      Sil
  3. gömleğe detaylarına vuruldum :) çocuklarla falan maşallahın var gerçekten nasıl vakit ayırmış ne güzel üretimler yapmışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Dikiş dikmeyi çok sevince bir fırsatı bulunuyor.Benim için dinlence.Çokk sevgiler..

      Sil
  4. Benimde var öyle klasik kalıplarım iyi oluyor,ellerinize sağlık bende gömleği çok beğendim sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Insan böyle üretken dönemlerde gerçekten çok keyifli oluyor. Benim bu ara evde tadilat ve arkasından doğum yapmak gibi önemli işlerim olduğundan dikişe hevesim kaçtı. Ama sizi severek takip ediyorum. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim Allah kolaylık versin...Sen zaten dikiş hazırlıklarını tamamladın Maşallah...Ben de seninle beraber heyecanla bekliyorum yakışıklıyı..))

      Sil
  6. Maşallah, süpersin. Dikilenler de harika olmuş. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık, güle güle giyin.

    YanıtlaSil