"

16 Mar 2015

Baharı bekleyen ceket...



Merhabalar..Siz de benim gibi bahar -yaz koleksiyonu peşinde misiniz??Eminim tüm dikişseverler aynı durumda.Baharı bekleyen kumrular gibi hazır ve nazır beklemeliyiz değil mi??:))Kışlık parçalarımı sizlerle tamamen paylaşamamış olmama rağmen taze bitirdiğim veketimi hemen paylaşmak istedim.Kolay bir çalışma.2005 Burda sından bir gömlek kalıbı aslında.Desenine bayıldığım bu harika scuba kumaşı bulunca ilk aklıma gelen böyle chanel tarzı bir ceket dikmek oldu
Yakasına pervaz geçerek daha temiz ve düzgün görüntüyü bulunca pek seviniyorum.Şimdi çok kolay gelen pervaz olayını  daha yakına kadar yapamıyor oluşum,yapabilmeye başlamamla beraber herşeye pervaz geçme isteğimse beni bile güldürüyor.Amam tertemiz oluyor tertemizzz....
Oğlumun okulundan aile katılımı ödevi için dolgu oyuncak yapımı verilmişti.Ben de böyle bir sünger bob yaptım.Keçeden yaptığım oyuncak bob un ağzında ve gravatında deri kullandım.Herkese mutlu bir hafta dilerim.Hoşçakalın..

14 yorum:

  1. Ceket cok guzel olmus renklerde tam baharlik. Sunger bob guzel ama arkasindaki yakisikliya bayildim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mevlüde Hanımcım...O yakışıklının dışı sizi içi beni yakar::))Afacanlık gözlerden okunuyor değil mi:??::))

      Sil
  2. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma..Ben de tabi ki bakiyorum blogunuza...

      Sil
  3. O oyuncağa bayıldım benim ki görmesin hemen ister :)) Ceketin kumaşı harika ellerine sağlık süper olmuş. Ben daha kışlıkları bitiremedim sen baharlıklara geçmişsin. Bu sene çok fazla olduk ailecek bir türlü işleri yoluna koyamadım. Rabbim başka keder vermesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canim..Aslinda benim de hala dikmeyi istedigim kislik parçalar var ama yaza basladim ki sonra zorlanmayayim.kuzucuga sen de yap annesi firsat bulunca,benimki bayildi kucagindan birakmiyor..

      Sil
  4. ikiside çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hande cim ,ozledim yaaa...♡♡

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  5. Ne güzel olmuş. Tam baharlık kumaşı var :)

    YanıtlaSil
  6. Ceketine bayıldım renkler pek bi hoşuma gitti, Bir an önce bahar gelse, cıvıl olsa her yer. Çiçekli kumaşları iyiden iyiye çok sevmeye başladım ben.Ayrıca oyuncak da çok güzel olmuş, arkadaşların çocuklarına hediye olarak dikilebilir. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa degil mi Ilknur cugum..Bahar gelse hayirlisiyla.En sevdigim mevsimdir bahar...cok sevgiler canim..

      Sil
  7. Ceketinizin modeli ve kumaşınızın deseni harika. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil