"

17 Eyl 2014

Bebek alt açma bezi ve dikmekte olduğum dantel detaylı bluz....



Ah bu benim diktiklerimi yayınlamaktaki istikrarsızlığım ne olacak acaba:??Dikiyorum tam yayınlayayım derken yeni diktiğim yarımlarımı paylaşıyorum,hoop geride kalan tamlar unutuluyor.Neyse bir düzene sokacağım kısmetse..Bu alt açma bezi ve çantası da yayınlanmayı bekleyenlerden..İnce ama dokusu farklı bir kapitone kullandım.Kenarlarını da severek aldığım şık bir dantelle çevirdim.Yeğenim için diktiğim bu takımı sağlıklı,güzel günlerde kullanırlar İnşallah.



İtiraf etmeliyim ki blog arkadaşlarım sevgili Hande ve Türkan ın diktikleri robalı bluzlerde gözüm kalmıştı..))Kıskançlık girince işin içine sonbahar falan dinlemez incecik ipekten dantel detaylı bluz diktirir adama..Kumaşım çok ince olduğu için gövde kısmını çift kat çalıştım.Kollar ise tek kat daha uygun geldi.Kol ve etek uçları çekilip yakaya da biye geçersek işlem tamam.Kıskançlık dedik ama şaka bir yana böyle dantelli bluzleri çok sevmeme rağmen tesettürlü olduğum için fazla kullanamıyorum.Bu yüzden dikmeye pek yanaşmamıştım ama gerçekten arkadaşlarımın diktikleri öyle şahane oldu ki olsun dedim,hırka içine falan da giyerim aklımda kalacağına dolabımda kalsın::))Bugün yogun geçen bir gün sonunda telaşla attım kendimi dikişe.Herkese de bol dikişli ,mutlu günler dilerim ,hoşçakalın efendim...


8 yorum:

  1. Çok hoş olmuş Bluzun. Bende handenin bluzunu kıskanıp dikmiştim o robalı bluzu zaten. Kıskanmayı biz bu alemde masum bir kelime olarak kullanıyoruz. Ikiside çok güzel canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım,kıskançlık oranının en az olduğu platform blog alemi galiba.Allah tadımızı bozmasın,aramıza fesat girmesin İnşallahh....))))

      Sil
  2. neslihan niye beni takip etmiyosunn neslihaann.. 3 kere yazdım, gelemdinn..oysaki ben sizin ev hallerinizi zevkle takip ediyorum..
    http://nevanurkece.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neva nur ,sen benim kusuruma bakma canım yaa...Aslında dikkat etmeye çalışıyorum çok,kesim karışık bir anıma gelmiştir.Takibe aldım G+ dan.izleyiciler kısmı hata verdi tekrar denerim ..Tekrar büyük özürler ve çook sevgilerr...))

      Sil
  3. Masum kiskancliklar iste boyle guzel seyler cikarttirir ortaya gule gule giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nehir cim,senin postlar nerde canım ya,yoksa ben mi kaçırıyorum bu ara..???

      Sil
  4. canım ikisi de çok güzel olmuş ellerine sağlık. robaya koyacağın danteli kumaşın üzerine de kullanabilirsin aslında o da çok güzel oluyor. dediğin gibi kıskanmak değil aslında ilham alıyoruz birbirimizden ve bu bence çok güzel birşey benim aklıma gelmeyen senin aklına geliyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Hande cim,bloglar işte bunun için var bence...Kumaşın üzerinde de fena durmuyor dantel ama kumaşsız halinde ki havayı vermiyor gibi geliyor bana.Ama bir tane de öyle dikmek lazım...

      Sil