"

25 Haz 2014

ARAYA BİR DIY ,BİR ÇANTA ALALIM..))





Bu  converse lerin hikayesi çok komik..Büyük oğluma dayısı hediye olarak ayakkabı siparişi vermiş.Tam numarayı tutturamamış ve bir numara küçük olmuş.O ayakkabılar bana kaldı.Bu ayakkabılarsa verilen ikinci sipariş.Bunlar tam numara olarak verildi ama geldiği tarih kış sonlarıydı,bu yüzden oğlum sadece bir kez giyebildi.Yani ihale yine bana kaldı.İyi ki de kaldı diyeceğim ama pek de kullandığım bir tarz değil.Giyenlerde çok sevmeme rağmen kendime pek yakıştıramıyordum.Ben de biraz daha tarzıma uygun hale getirmeye çalıştım.Ütüyle yapışan zımbalardan aldım.Paketi 2,5 TL kadardı ..Ama fiyatından çok fazla kapasitesi var inanın.Ben ilk kez kullandım bu ütüyle yapışan taş-boncuk olayını.Çok da sevdim..Sağlamlığı da hoşuma gitti. 

Bu da ayakkabımın süslenmiş hali.Şimdi aramız çok iyi bu converslerle..))

 Sıradaki parça da plaj çantam.Malum yaz geldi,hazırlıklar muhtemelen çoğumuz tarafından tamamlandı.Benim aklımda bir plaj  çantası vardı yapmak istediğim onu da diktim efendim.Böyle taşlı-pullu-boncuklu plaj çantası mı olur demeyin.Çok sevdim onu da.Deniz havası koklamadan İstanbul sokaklarında bol bol kullanılıyor.İçi genişçe,tam benlik oldu.Bugünlük benden bu kadar.Araya bunları da sıkıştırayım dedim.Yoksa yayınlanacak post çok...Hoşça ve mutlu kalınn....

10 yorum:

  1. Ayakkabı ve çanta çok hoş olmuş.Ellerine sağlık.....

    YanıtlaSil
  2. hakikaten ayakkabı boncuklarda daha güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Hande ciğim..

    YanıtlaSil
  4. :cnm ben de snein gibi hiç converse giymeyenlerdenim:))) ama çok rahat diyorlar.... hem seninkilerin bu hali harika olmuş, ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  5. Ama gercekten rahatmis Melis cim,denemeni tavsiye edebilirim.giymeye de alıştım şimdi:D

    YanıtlaSil
  6. Bir ara mont, thshirt, pantolan heryere bu zımbalardan yapıştırıyordum faka birkaç tanesi düşünce benimde hevesim kaçmıştı.Ama ayakkabılar çok güzel olmuş tekrar deneyeceğim galiba takipçinizim sevgilerimle bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  7. Şimdilik düşmediler ama cok da giymedim sayılır.begendiginize sevindim hemen geliyorum,:))

    YanıtlaSil
  8. İlk yorum yazanlardanım. Yorumum gelmemiş mi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gelmemiş ya.oluyor bazen.cok tesekkur ederim yorumun icin..

      Sil
  9. I am actually glad to glance at this web
    site posts which includes tons of useful data, thanks
    for providing these kinds of data.

    My web site - www.angieslist.com

    YanıtlaSil