"

25 Mar 2014

İnanamıyorumm 46 beden olmuşuumm!!!!

          Şaka değilll..Üzerimdeki bluz 46 beden.Hem de tam üstüme göre oldu..Kim dikti tabi ki ben::))                      
Bu da benim delirmiş halim mi,yok canım geliyorum hikayenin aslına:))
                                                                  Evet efendim çok uzatmadan anlatayım.Yakın zaman önce canım anneciğim bana geldi.Uzun zaman sonra bir-kaç gün beraberdik.O arada beraber dergileri karıştırdık,kahveler içtik,çocuklarla oyunlar oynandı  ,keyif hali yani.Dergileri karıştırırken annem bir modeli çok beğendi.Zaten ben de annemin zevkini az çok bildiğimden modelin kalıbını çıkarmayı düşünüyordum.Şöyle dedi çizgili bir kumaş olsa güzel olur.Aaa ben de var dedim.Hemen başladım kesip biçmeye...Velhasıl kelam,henüz annem için  ilk kalıp  tecrübem  (aslında 44 beden de anneme olurmuş) ben ölçülerini alarak 46 beden kesiverdim.Tabii kumaşı keserken kumaş uzun çizgiler olarak kesilmeye başlansa da bir parçası yetmedi.Ancak enine çizgi olarak yetiyordu.Anneme söyledim ama annem bu durumlardan hiç hoşlanmaz.Hertarafı pırlanta olsa yine giymez.Malum bu aralar annelerin ne kadar zor beğendiği de  sıkça gündemimizde.Amaannn canları sağolsun,varsın beğenmesinler,biz de beğeneceklerini yaparız canımm...))Ama bu bluz için annemin gözlerinde ,hiç uğraşma at çöpe ifadesi vardı.Ben mi çöpe atacağım,asla yapamam..Böyle incecik,zarif,çizgili jarse bir kumaşı bir paçavra gibi çöpe atabilir miyim??Anneciğimin uykusu gelmiş ve yatağına gitmişti.Benim çocuklarla gece nöbetim uzun sürüyor tabii..Anneme de söyledim,sabah bluzu görünce istesen de vermeyeceğim:))  diye..İşin şakası tabi ama annem bana acımaklı gözlerle bakıyordu.
       Yani bu aralar eve kapanmış olmanın hımbıllığıyla bir kaç kilo aldığım doğru ama 46  beden de değil yani.Ne yapmalıydım peki.E salaş modası var,hem de benim en sevdiğim.Bluzun önünde 5 cm kadar pilesi vardı.Ben o pileleri tüm yaka boyunca incecik büzdüm.Yanlardan da azıcık alınca hoop oldu işte.Jarse kumaş olunca da etek kenarı  dikişi, kol kenarı dikişi  falan da yapmadım.Hem de öndeki enine çizgili bir parça bana göre inanılmaz hava verdi.Belki o parça olmasa bu kadar sevmezdim.Ne demişler kime niyet kime kısmet...))))Gerçi annem son hailyle de çok sevmedi ama benim atmadan kullanılır hale getirmeme de şaşırmadı değil..





11 yorum:

  1. 46 beden diye okuyunca dumur oldum ne oldu ki bu kadar kilo aldı dedim. Daha önceki postlarda öyle görünmüyordun hiç. Sonra anladım ve çok güldüm. Hoş bir bluz olmuş ellerine sağlık. Bayılırım salaş şeylere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Aycan cığım..))Ama sonuçta giydiğim bluz 46 beden..Biraz eğlence katayım dedim::))

      Sil
  2. Ay Allah iyliğini versin bende bir an şaşırdım ne oluyor dedim :))))
    Ama bence çok yakışmı.
    İster salaş ki sen salaş modelleri çok seviyorsun yada bir kemerle harika olacak ...
    Dün Nebihanın diktiği tuniği gördüm kemersiz çok sade iken kemerle harika olmuş.
    Ama bence kemersiz bile çok hoş olmuş.
    Giyecek olan şanslı kişi güle güle giysin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Gülay cığım şanslı kişi ben oldum.Annem yan çizgileri beğenmeyince ihale bana kaldı.Aslında hiç de şikayetim yok.))Bazen bir kemer olayı tamamen değiştiriyor,denemek lazım..

      Sil
  3. Ellerine sağlık güzel olmuş hem salaş hem rahat hemde şık
    üstündede harika durmuş ama gözlüklü pozuna bayıldım Maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim..Güneş özlemi akla zarar,işte böyle adamı ne hallere sokuyor::))

      Sil
  4. Canım çok hoş ve eğlenceli bir post olmuş. Bu arada ilk günden beri dikkatimi çeken bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Çok hoş bir yüzün var. Ve 3 çocuk doğurmuş bir anneye göre süper bir fiziğin var. Belirtmeden edemedim. Bluz desen o da muhteşem. ÇOK çok HOŞŞ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin güzelliğin,güzel bakışın canımm..Ay çok utandım ben şimdii::)))

      Sil
  5. Çok alemsin! :)) Yalnız garip şekilde süper havalı olmuş o 46 bedenin dökümü üzerinde! beğendim gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. ::))))))Komik hikaye,beni de güldürüyor,beğenmenize sevindim..

    YanıtlaSil