"

23 Mar 2014

Eşim de blog açacakmış , adı da "DİKMESE!!" olacakmış:D

Farklıyızdır biz eşimle..Zevklerimiz,ilgi alanlarımız,giyim tarzımız...Bazen aynı frekanstan yayın yapsak da,ağzımızdan çıkan kelimeler bazen aynı olsa da yine farklıyız ama farklarımız bizim renklerimiz.Tamamen aynı olsak sıkılırdık belki..Düşünsenize aynı  evde iki ben  (bana bile sıkıcı geldi)...                                                Örneğin eşim tekne tutkunudur,denize aşık..E ben de deniz kızıyım,denizsiz yapamam.Çocukluğumun her yaz tatili 3-4 ay Marmara Adası nda geçti.Deniz kokusu olmadan yarım hissederim  kendimi.Bazen hayaller kurarız karı-koca..İşte çocukları büyütmüşüz ,almışız bir tekne ,teknede yaşıyoruz.Buraya kadar iyi güzel,hemfikiriz yani,teknede yaşayabilirim ben de..Azıcık çıkgınlık da var tabi..Ama benim müthiş sorum geliyor."Teknede nasıl dikiş dikicem,heryerde bloga da giremem!!"Süperim ama dimi?::))Gerçi benim için gezi paylaşımları,tekne konsepti,tasarımları,yatak örtüleri,masa örtüleri falan şu an bile heyecanlandım.Hiç fena olmaz yani.Ama farklıyız yine de.Eşim teknenin iç döşemelerinden bahsederken ben dikmeyi planladığım kloş eteğin astarını düşünürüyorum mesela..Teknede tutulan balıkların nasıl bir sofrada sunum yapılacağı kısmındayım ben..Bu da benim işte.Farklıyız ama ortak noktayı buluyoruz çok şükür..Farklılıklarımızla kabul ediyoruz birbirimizi.                                                                                                                                        Hal böyle olunca ,ben dikişe takmışken (eşim de sinir oluyor tabi).Blog adresi almış.DİKMESE!!!Hadi bakalım dedim,sen de katıl aramıza ilk takipçin de benim...Dikiş diken eşlere karşı açılmış ilk blog...Dikiş karşıtı gibi davransa da,ne kadar bana söylemese de blog hikayemi başkalarına anlatırken duyduğum da bir gerçek..Farklıyız biz farklı..Birbirimizin yaptıklarını çaktırmasak da destekleyen,yeri geldi mi eleştiren,aslında bir elmanın iki yarısıyız galiba...))))

13 yorum:

  1. Sabah sabah gerçekten çok güldüm hemen takibe başlamalıyım:))))
    Kendi adıma paylaşımlarını 4 gözle bekliyor ve takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Henüz bir yayını olmasa da kendisini takibe aldım merakla bekliyorum:)))))

    YanıtlaSil
  3. Ben şaka sanmıştım. Gerçekten varmı böyle bir blog. Neyse yayınlar yapsın da araştırıp bulalaım bakalaım. Çok alemsiz valla:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaka değil Türkan cığım,almış gerçekten...Henüz bir yayını yok ama ::)))

      Sil
  4. Bende şaka yaptı sandım önce :) Sonra baktım gerçekten açmış :D Hayırlı olsun o zaman :) Yayınlarını merakla bekliyorum ben de :))

    YanıtlaSil
  5. Çok komik omuş ya:D e nerden bulucaz dikmese bloğunu.Ben göremiyorum valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yayın yok ama dikmese.blogspot.com :::))))))

      Sil
  6. Bize de konu çıktı valla:)))) karşı atakları merakla bekliyorum ...

    YanıtlaSil
  7. Mutluluğunuz daim olsun gerçekten çok güzelsiniz ya .. Allahım bozmasın, bizlere de hayırlısıyla böyle güzellikler nasip etsin inş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım..Allah herkese diğer yarısını bulmak nasip etsin..))

      Sil