"

4 Mar 2014

Erkek ceketinden yeleğe ve bir pijama...


                                                             
 Geçenlerde bahsettiğim gibi bu ceket eşimin.Eşime çok yakıştırdığım halde eşime olmayınca elden de çıkarmaya kıyamadığım  spor ceketin son hali.Eee bana trend bir yelek oldu daha ne olsun?:)Ceketin iki yanında parçalar vardı,onları söktüm.Arkadan genişçe bir parça tekrar çıkardım.Ön üst parçaya da iki pens attım.Çıkan parçalardan da kemer yapınca işlem tamamlandı.Astarını sökmüştüm ve tekrar kullanmadım.Bu hali daha rahat geldi.Tamiri sevmeyen biri olarak yeleği bitirmiş olamanın gururu (yenisini dikmeyi tercih ederdim) ve bu savaşın galibi olarak uygun zamanda kombinlemeyi bekliyorum:))







 O kadar söylendim durdum hep tunik hep tunik diye.Aslında bu pijamalar da dikilmiş yayınlanmayı bekliyordu.Giyilmeyi biraz daha bekleyecekler:))Bazen kendime insafsız davranıyorum galiba.Pijamanın kumaşını çok sevdim.burada daha önce anlattığım pijama dikiş tekniğini kullanarak çok kolay bir pijama altı diktim.Üstü dikecek kadar kumaşım yoktu.Uyumlu bir parça bulsam yine takımlayacaktım ama bulamayınca kullandığım bir tişörtümü bu pijamaya takım yapmaya karar verdim.Geçenlerde bloger arkadaşım hobi dünyasım ın burada yapmış olduğu şık aplikeleri çok beğenmiş ve denemek istemiştim.Çift taraflı  yapışkanlı telam yoktu ancak normal telayla yaptım aplikeleri.Elimle dikerek tişörte tutturup farklı bir görüntü katmak istedim.Daha iyi olabilir ancak ilk deneme için fena sayılmaz.Yine de kendileri yaz aylarında tarafımdan sıkça giyileceğe benzer..Bu arada bir tunik daha diktim..Şişşşt ,aramızda kalsın kimse duymasınn:)))))


8 yorum:

  1. Yeleğe bayıldım. Zaten ilk gösterdiğinde de çok hoş olacağı belliydi. Dahadün gece bana bende yelek dikeceğim diye yorum atmıştın. Sabah kalktığımda dikip yayınlamışsın bile. Maşşalllah diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ama senin Yelek çok hoş.bu Yelek dıy projesi.diktigin yelegin tünel olayına bayıldım .dikecegim Inşallah ;)))

      Sil
  2. gömlek fikrine bayıldım ne güzel olmuş o çalışma öyle :) güle güle kullan çok şahane görünüyor .)

    YanıtlaSil
  3. Ama bu çok güzel olmuş yaaa kombin postunuzada bekliyorum :)güle güle giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim pembe Gül .evde foto çekmekten sıkıldım havalar biraz düzelsin kombin fotoları gelecek Inşallah,sevgilerrr;)

      Sil
  4. Neslihan Hanim, hic aklimda yelek dikmek yokken simdi acaba diye dusunmeye basladim.Cok begendim gule gule giyin..

    YanıtlaSil
  5. Ah Meri,bu bloglar insanın aklına neler dikmeyi sokuyor::)))Ben de bakıyorum bakıyorum sonra dikiyorum dikiyorum.Giymeye fırsat bulamadığım çokk:))Sevgilerr..

    YanıtlaSil