"

11 May 2014

Anneler günü keki..."İyi de bitti ama::))"

Akşam akşam kek yaptım.Gerçi benim yiyecek hazırlamak için pek saatim yoktur.Mutfak 7/24 hizmete açıktır yani.Hani yarın anneler günü beraber kahvaltı sonrasında çaylarımızla yeriz derken keki pişirdim ,pişirdim pişirmesine ama sıcak sıcak dibini getirdik.Keki bile  illa yiyeceğiz diye üfleyerek yiyen bir biz varızdır heralde.Hele Osmancık,"kek hadi kek hadi" diyerek pişmesini zor bekledi..))Kekin tarifine gelince klasik sade kek.Üzerinde sadece ikiye kesilmiş çilekler var.Hani keke şeftali,vişne falan çok yakışır ama çilek olur mu derseniz  kesinlikle tavsiye ederim çok güzel oldu.Çilekler pişince hafif mayhoş ama leziz bir tat bıraktı.Üzerine ılınınca pudra şekeri serpecektik ama maalesef ılınamadı.))Herkese mutlu yarınlar,tatlı sabahlar,hoşçakalınn...)))

10 yorum:

  1. Ee böyle güzel bir kek sabaha bırakılmazdı ama :) Ellerinize sağlık , Osmancığa ve tabiki sizlere afiyet olsun, Anneler gününüzü de kutluyorum bu arada , Umarım Rabbim bana da birgün yaşatır bu duyguyu .
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Rabb im tüm dileyenlere nasip etsin.Çook sevgiler..

      Sil
  2. Anneler günün kutlu olsun ablacım :)
    Çocuklarınla Allah uzuun sağlıklı ve huzurlu ömürler versin size :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim,öperim çook..))

      Sil
  3. Ben de geçen gün kakaolu çilekli yaptım.üzerine de pudra şekeri görüntü çok şık oldu, lezzet de tabii...ellerine sağlık, seninki de çok güzel görünüyor.Ohhhh!!! Afiyet olsun ne güzel yemişlerdir.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm o da güzel olur bak.Teşekkür ederiz canım çook sevgiler..

      Sil
  4. Çilekli hiç denemedim denemeye değer ellerine sağlık. Böyle bir görüntü gerçekten kalmazdı sabaha :))

    YanıtlaSil
  5. Biz çok sevdik gerçekten çok lezizdi.Çook sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyor :))) merak etme yalnız değilsin bende keki sıcacık yemeye bayılıyorum :) niçindir bilmem ekmek çörek sıcak yenirde kek niye sıcak yenmez diye çocukluğumdan beri kabullenemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sevindim walla,bir biz değilmişiz yani.nasıl da güzel oluyor haluki sıcacık..))

      Sil