"

14 Haz 2016

BAYRAMLIĞINIZI İNTERNETTEN DAHA UCUZA ALIN

   


Ramazanın ilk günlerini geride bıraktık.Hızla bayrama doğru yaklaşıyoruz.Sıcak havalarda mağaza mağaza dolaşıp bayram alışverişi yapmak hiç de kolay olmayacaktır.En iyisi bayram öncesi çok geç kalmadan eksiklerimizi tamamlamak.

Tesettürlü hanımlar için alışveriş biraz daha da detaylıdır.Eşarp,şal, çanta, ayakkab, elbise, etek, gömlek, tunik, pardesü, kap, kolye, toka,.Bu liste böyle uzar gider.Her anımız çok kıymetli 

Zamanımızı boşa harcamak bile israf.Öyle alışverişte boş saatler geçirmek bilinçli müslümanlar için lüks.Tam da bu konuda imdadımıza yetişen alışverişe yepyeni bir boyut kazandıran online siteler, böyle sıcak havalarda dışarı çıkmadan evimizin konforunda alışveriş yapmanın avantajını yaşamamızı sağlıyor.

Bir çok tesettür giyim markasının ürünlerinin satışını yapıldığı "www.kombiniyakala.com" tesettür giyimi uygun fiyatlara bulabileceğiniz yenilikçi bir online alışveriş sitesi.Başörtüsü, Giyim, Dış giyim, Ayakkabı çanta, Spor giyim kategorilerinde satış yapılan sitenin Outlet bölümü de var.

Kombiniyakala.com’da Giyim kategorisinde; elbise, etek, yelek, tunik, bluz, gömlek, pantolon, takım, abiye, gibi pijama birçok ürün satılıyor.

Kombiniyakala.com’da Başörtüsü kategorisinde; düz ve desenli eşarplar, ipek veya viskon şallar var.

Armine, Akel, Kayra, Puane, Modesty, Dide, HLD Triko gibi bir çok marka ve ayrıca Gönül Kolat, Gamze Polat, Pınar Şems gibi ünlü tesettür tasarım markaları da kombiniyakala.com da.

Üstelik Ramazan  boyunca kombiniyakala.com’da mağazalarda bulamayacağınız bir Ramazan Kampanyası fırsatı var.
Bayramlık tesettür kombinlerinizi www.kombiniyakala.com’dan 150 tl ye anında 30 tl indirim, 200 tl ye anında 40 tl indirim, 250 tl ye anında 50 tl indirimle  tamamlayabailirsiniz.
Sitede 50 tl üzeri alışverişler ücretsiz kargo ile gönderiliyor.
    


 http://www.kombiniyakala.com