"

3 Ağu 2015

Maksi siyah penye elbise...siyahi...







Yaz günü gündüz gözüyle bu siyahlar da nereden cikti dediginizi  duyar gibiyim. Dogrudur yaz mevsiminde canli renkler giymeyi sevsem de su sıralar siyahi moddayim. Creazion dergisinden kullandigim bu kalip oldukca hosuma gitti.Elbisenin penye olmasi da bir o kadar kullanilir kıldı. Hatta farklı renklerde birkaç tane daha dikmedigime pisman oldum acikcasi.

 Elbise iki parcadan olusuyor.Belinde tunel var.Hazir kordonlardan kullandim.biraz değişiklik icin de omuzlara lame apolet yaptim.Daha once de paylaştığım gibi creazion kalıpları biraz buyuk.yakadan ve arkadan biraz buzerek sorununu hallettim cok sukur.aslinda ayni kalipla bir de  ince kot tunik dikmistim ancak hic esnemedigi icin o daha dar ve kivaminda olmuştu.ama penyenin rahatligi da tartisilmaz.




 Merak edenler icin Marmara Adası Gündoğdu köyü ndeyim.Aslinda kendimi bildim bileli her yıl okullar kapanır kapanmaz geliriz buraya.Dede hatırası, her yanı hısım akraba dolu ,disariya gore sakin bize gore cok hızlı her yanı tsrih kokan sirin bir koy.Benim gibi uc cocuklu biri i