"

28 Tem 2015

yaz postum

 Merhaba dostlar...malumunuz yine yoğun gündemimle buralardayım. Yaz gunu,sicaklar,deniz, telas,cocuklar,badana boya falan filan....yogunum anlayacaginiz.Aslinda cennet gibi bir koydeyim. Ancak mekan hakkinda detayli post daha sonra gelecek Insallah.
 Kimono bluzum pol paca pantolonum gecen yıl dikip paylasamadiklarimdan.simdiye kismetmis..




 Bizim yasadigimiz ev de yine dede yadigari tarihi eser bir bina.soyledigim gibi uzunca tanitmak istiyorum buraları. Biraz boya badana tamir modundayim ,hadi hayirlisi;)))



Memleketimin uretken insanları heryerde var.Bu uretken bahce çalışması cok hosuma gitti.Sizlerle de paylasmak istedim. Kisitli zaman ve imkanlarla hızlı bir post ama sizlerle paylasmak istediklerim cook fazla..hoscakalin..

8 Tem 2015

Sipariş elbiseler....

Herkese merhabalar.İnşallah keyifler yerindedir.Ben herzaman ki gibi yoğun gündemimden sıyrılıp bu güzel sahur vaktinde fırsat bulmuşken diktiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.Dikilen çok olmasına rağmen ilk sırayı bu elbiseler almalıydı kesinlikle...
Bu siyah küçük elbise arkadaki şifon kuyruğuyla çok şık duruyor değil mi??Bu cici bayana kızkardeşinin nişanı için tarafımdan dikildi.Ne yalan söyleyeyim insanın diktiği böyle güzel taşınınca daha bir keyif veriyor.

Elbiseyi nasıl istediğini zaten tasarlamış olan güzel bayanla küçük detaylar konusunda da hiç sıkıntı yaşamadık.Zevklerimiz de örtüşünce sonuç gayet iyi oldu.Elbisenin kalıbını sahibesinin başka bir elbisesinden çıkarıp üzerinde ufak oynamalar yaparak tamamladım.Sahibemiz sade şıklıktan hoşlandığı için şifonu elbisyle birleştirdiğimiz kemerin önüne küçük bir taş detayıyla elbiseyi tamamladım.
Bu elbise de yine aynı kalıbı kullanarak diktiğim ikinci elbise.Kumaşın desenine formuna bayıldım.Elbise de olur,ceket de,yelek de olur kalem etek de)).Hem spor hem özel günler için kullanılabilir bir parça oldu gerçekten.Dedim ya manken güzel taşıyınca keyfime diyecek yok.))Arka plandaki dağınıklıkları görmüyoruz efendim.Eminim gördünüz ama lütfen görmezden geliniz.)))
,Bu arada benim en küçük oğluşum su çiçeği çıkardı..Abimiz geçirmişti ama onun ki daha hafifti.Üstelik abisinin aşısı da yoktu ama aşısı olamsına rağmen oldukça zor geçirdi küçüğüm.Diş etlerinden damağına kadar çıkan yaralar yemeden içmeden kesip acılı bir süreç geçirtti.Neyse ki, çok şükür şimdi çok daha iyi.Yaralar kurudu neredeyse.Olası çocuk hastalıklıkları ,ama insan kıyamıyor işte.Allah ım nerede hasta,şifaya ihtiyacı olan varsa şifa versin İnşallah Amin...


Çok sevdiğim bir arkadaşım aracılılığıyla ,dikiş dikme sebebiyle tanıştığım ve çok sevdiğim bu güzel bayana  elbiselerini huzurla ,mutlulukla güzel günlerde giymesini dilerim.Umarım karşınıza hep iyi insanlar çıkar hoşçakalınn...)))