"

21 May 2015

Biraz dıy ,bir çanta ,bir tişört....





 Geçen sezon farklı bir hale soktuğum conversleri yine değiştirmeye karar verdim.İşarelerini oje ile bordoya boyamıştım,öncelikle aseton yardımıyla onları eski haline döndürdüm.Sonrasında metreyle aldığım boncuk şeriti silikon tabancası yardımıyla istediğim gibi ayakkabıya sabitledim.
Sonuç bu sefer beni gerçekten memnun etti.Sanırım eskiyene ayakkabı eskiyene kadar bu şekilde kullanabilirim.Yine de çok emin olmayayım ben ,benim sağım solum belli olmaz sıkılıveririm::))


Kalan şeritlerle de telefon kılıfını süsledim.Biraz kullandım ama bundan çabuk sıkıldım.Söktüm gitti.Yine de fikir olması açısından paylaşmak istedim..

 Parça kumaş olarak aldığım penye kumaşı en verimli ve pratik şekilde kesip,etek ucunu iki kat çalıştığım kalın lastikle bitirdim.

Yakasını içe kıvırıp ,penyenin atmama özelliğini kullanarak belli aralıkla kesip yukarıdaki gibi şekil verdim.

Yine bayılarak aldığım payetli parça kumaş çantaya dönüşüverdi.Çanta sapı olarak, hiç kullanmadığım bir kemerimi kullandım.Hem kemer işe yaradı hem de bence gayet iyi oldu.Bu arada dikiş dikerken evin hali neye benziyor sol üst fotoda çok acık...Dağıtıyoruz-topluyoruz,dağıtıyoruz-topluyoruz....Napalım dikiş dikmeyi seviyoruz.Herkese bol dikişli mutlu günler efendim::))))

19 May 2015

Gönlümün süper kahramanları....



 Merhabalar dostlar..Kahramanlık kokan bir yazıyla beraberiz..Kahramanlık nerede derseniz...!!!Çocuğunuza bakmanız yeterli.Herbiri kendi dalında birer süperkahraman bence..Size binbir çılgınlık yaptıran,sinir sisteminizi sonuna kadar kullanmayı başaran, yemek yemeyerek ,belki yerler diye düşünerek yaptığınız enteresan tariflere sizi iten,sırtınıza binip size merkep muamelesi yapabilen  tek canlı türü kahraman değil de nedir??İşte böyle kendi en mutsuz hissettiğim zamanlarda bile yüzümü güldürebilen 3 kahramanım var benim...Ben onlara kahraman kıyafeti dikmişim çok mu?:)Süperman ,Batman,Spiderman ,Sinderella,Rapunzel halt etmiş....Herkesin evladı birer kahraman bence...))


 Bu kıyafetler sevgili blog arkadaşım meşgulanne nin düzenlediği etkinlik için hazırlandı ancak bendeki yoğunluk bir türlü gönderme fırsatı vermedi.Neyse çok şükür ancak gönderebildim.Bu arada mutlaka siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.Anneler muhteşem kıyafetler dikmişler.İlham alınası çok parça var.)


 Kahraman dediysek uyduruktan demedik heralde.Sağdaki pıtırcığın bulanık resmindeki havasını eklemeden edemedim.Bir pelerin adama neler yaptırıyor.Araba da hafif değil heee...

Bu aralar aslında çocuklara çalışıyorum.Onların da gönlünü yapmak lazım.))

Uzun bir kış sonunda havayı güzel bulan biz attık kendimizi dışarıya.Çocuklar için en güzeli çayır-çimen açık mekan.Koşup,hoplayıp zıplayıp rahatlıyorlar..Onca enerji nereye gidecek..??Açık mekanda fırsat bulunca ,ben de tempolu yürüyüşler yapıyorum.Kış rehavetinden  ve tartıya yansıyan artılarımızdan kurtulalım dimi ama?:)Herkese kahramanlarıyla bol maceralı günler dilerim.Kahramanlarınıza iyi bakın...)))

12 May 2015

Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır!

Direksiyon başında mesajlaşmayın, güvenliğinizi riske atmayın.
Trafik Hayattır!

Gelişen teknoloji sayesinde günlük işlerimizin birçoğunu cep telefonları üzerinden yapmak hem hayatımızı kolaylaştırıyor hem de cep telefonuna olan bağımlılığımızı giderek arttırıyor. Bu bağımlılık trafikte ise önemli bir tehlike unsuru yaratıyor.
Araç kullanırken cep telefonuyla mesajlaşmak veya konuşmak sadece sürücü güvenliğini değil, yaya güvenliğini de tehlikeye atan en büyük hatalardan biri olarak gösteriliyor. Yapılan bir araştırmaya göre cep telefonuyla mesajlaşan veya konuşan bir sürücünün sarhoş bir sürücü ile aynı tepkileri verdiği öne sürülüyor. Tüm bu sebeplerden ötürü Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır cep telefonu kullanımı konusuna dikkat çekerek, toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor.
Trafik güvenliği bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymak için faaliyetlerini sürdüren Trafik Hayattır, 4 ana mesaj üzerinden farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bu kapsamda, platform aşırı hız, bebek koltuğu kullanımı, emniyet kemeri gibi trafik güvenliği stratejik mesajlarına son yıllarda ‘cep telefonu’ kullanımını da ekledi. Trafik Hayattır cep telefonu kullanımına dikkat çeken dergi ve gazete ilanlarına ek olarak, yeni animasyon serisindeki animasyonlarla da cep telefonu kullanımının risklerini esprili şekilde aktarıyor.
Bir boomads advertorial içeriğidir.